Robert Jordan: Drak Znovuzrozený (Kolo času 3)

Robert Jordan: Drak Znovuzrozený (Kolo času 3)

Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, jenž má zachránit svět, a zároveň ho zničit. Zachránce, jenž má zešílet a pobít ty, které miluje, je na útěku před svým osudem.
Je schopen se dotknout jediné síly, ale není schopen ji řídit. Protože ho tomu nemá kdo naučit – naposledy to muži uměli před tisíci lety – Rand al’Thor ví, že se Temnému musí postavit sám. Nikdo však neví, jak…

Nejfantastičtější zážitek roku 2012 – novoroční FP soutěž

Nejfantastičtější zážitek roku 2012 – novoroční FP soutěž

Rok 2012 je za námi. Dle čínského horoskopu měl být rokem zlomovým, plným změn a nových příležitostí. Věříme, že pro vás, fanoušky fantastiky, byl rovněž rokem skvělých čtenářských, filmových, seriálových či herních zážitků a nezapomenutelných akcí a setkání. Určitě je však něco, na co vzpomínáte nejraději. Podělte se s námi a soutěžte o jednu z osmi skvělých cen v naší velké novoroční soutěži!

Robert Jordan: Velké hledání (Kolo času 2)

Robert Jordan: Velké hledání (Kolo času 2)

Mladík Rand má předurčeno stát se Drakem Znovuzrozeným. Jelikož je schopen ovládat jedinou sílu, musí zároveň prchat před Aes Sedai – ženami, jež dlouhá staletí stráží svět před podobnými muži. A k tomu všemu se znovu objevil Valerský roh, artefakt z dávných časů, který je schopen rozhodnout válku mezi Světlem a Temnotou. Podaří se jej Randovi a jeho přátelům získat dřív, než jej temní služebníci předají svým pánům?