Batman - Kameňák a další příběhy - váz.

Batman – Kameňák a další příběhy – váz.

  • Autor:
  • Nakladatelství: Crew
  • Cena: 499 Kč
  • ISBN: 978-80-7449-189-4
  • Vyšlo: 1. 8. 2013

Dva klasické batmanovské příběhy, jejichž společným jmenovatelem (kromě hvězdného autorského obsazení) je jedna z největších Nemesis temného rytíře: věčně usmívavý Joker. * Muž, který se smál – Ed Brubaker (Criminal) a Doug……

Číst více

Batman: Ticho 2 – Loeb Jeph, Lee Jim

První díl byl jen malý rozjezd. Malé nakouknutí do společné kuchyně jednoho z nejznámějších kreslířů současného amerického komiksu – Jima Leeho, a jednoho z taletovaných scénáristů – Jepha Loeba. Teprve v druhém díle, který přináší zakončení píběhu, se vše rozjíždí na plné obrátky.

Ediční plán nakladatelství Crew (PR)

Ediční plán nakladatelství Crew (PR)

Rok s koncovkou 13 není pro komiksové fanoušky rozhodně smolný. Právě naopak. Nakladatelství Crew pro ně chystá řadu úžasných titulů. Co přesně to bude, to si můžete přečíst v našem seznamu… ale dovolte nám, abychom vás nejprve upozornili na několik zajímavých novinek!

Soudce Dredd 1: Prokletá země

Soudce Dredd 1: Prokletá země

Poklekněte, neboť přichází zákon. On je soudce, porota i kat. Přišel vymést ulice od jakékoliv nelegální a zákon obcházející chásky. Sebrané soudní spisy, svazek první, mapují jenom smítko z jeho záslužné práce, kterou dělá ve jménu zákona.

Vidíme jen výjevy – V. (duben/květen)

Výjevy máme rádi a doufáme, že vy také. Dokonce, protože jsme optimisté, doufáme, že je mají rádi i nakladatelé. Nejen že se jedná o službu jejich počinům, ale navíc si mohou psát a povídat s mladými, inteligentními a krásnými lidmi, kteří je slušně (třeba ve tři ráno) a nenásilně (díky googlu vím, kde bydlíš a parkuješ) prosí o nějaké to vyjádření, případně kontakt na žádoucí osobu (ještě se můžeš zachránit, ale musíš udělat tohle…). Vlastně je udržujeme v pohotovosti a ve formě, že jo?