Captain America: První Avenger

Captain America: První Avenger

Superhrdinů není nikdy dost. Kromě jiných jsme tu měli dvakrát Iron mana a Hulka, jednou Thora. Z bájného týmu Avengers, nejmocnějších hrdinů světa, se nám teď představuje první z nich a jejich lídr v jedné osobě, Captain America.

Můj první komiks 13 – Avengers: Hrdinové v akci

  • Autor:
  • Nakladatelství: Crew
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 9788076794290
  • Vyšlo: 21. 9. 2023

Čtyři příběhy nejmocnějšího superhrdinského týmu světa! Captain America! Storm! Iron Man! Spider-Man! Wolverine! Giant-Girl! Hulk! Nejsilnější hrdinové se spojili, aby bojovali proti hrozbám, na které by síly jenom jednoho z nich……

Číst více

Captain America: Civil War. Jak těžké je si vybrat tu „správnou“ stranu?

Už třetí Kapitán Amerika, jeden z nejsilnějších tahounů celého Marvelu, začal drtit kina po celém světě. A přichází vlna neodbytných otázek. Je Steve Rogers pořád panic? Kdo konečně Giant-Manovi přihraje tu sladkou tyčinku? Může být tetička May ještě mladší? A vyhraje tentokrát padouch? Jo, to byste chtěli vědět…

Avengers! Vzhůru do kin, útočte na divákovu bránici

Avengers! Vzhůru do kin, útočte na divákovu bránici

Filmaři se řídí pořekadlem: “Tisíc lidí, tisíc chutí,” a dávají ochutnat ze světa Avengers od všeho trochu. A budeme-li se držet parafráze na jídlo, tak noví Avengers Age of Ultron jsou taková marvelovská bonboniéra. Každý kousek jiný, hned je pryč, ale dohromady je to pěkné žrádlo.

Captain America omnibus 2

Captain America omnibus 2

Steve Rogers se v prvním omnibusu od BB/artu vyrovnával s velkou osobní krizí a objevil starého přítele a kolegu Buckyho. Konec ovšem zůstal tak otevřený, jak jen mohl, a nás momentálně čeká jediné: musíme zjistit, co se stane dál.

Preview: Avengers

Preview: Avengers

Avengers. Původně komiksová skupina superhrdinů zamířila na stříbrné plátno. Tedy na ta česká teprve míří, jinde už má svůj start za sebou. Mediální masáž, předcházející premiéru tohoto snímku, se těžko dá přehlédnout. Není se čemu divit. Pro studio Marvel je to filmové vyvrcholení několikaletého projektu. Jeho hrdinové se po letech samostatného života v celkem šesti filmech konečně sejdou všichni pohromadě. V dějinách filmu je to v podobných rozměrech ojedinělý projekt.

1 2 3 4