Munchkin 9: Jurský párek

  • Autor:
  • Nakladatelství: ADC Blackfire
  • Cena: 249 Kč
  • Vyšlo: 9. 2. 2022

Nové rozšíření populární hry Munchkin! Vydejte se se s karetní hrou Munchkim mezi Dinosaury! Nastal čas, aby se dobrodruzi utkali s těmi nejstrašlivějšími nestvůrami z pravěku. Meteorit k jejich poražení potřebovat nebudete, stačí vám……

Číst více

Představujeme: nakladatelství Planeta9

Devátá planeta, někdy též PlanetaX (X jako “neznámá”, nikoliv jako číslovka 10), hypotetická planeta, zatím neviditelná, se má údajně nacházet v oblasti Kuiperova pásu až někde za planetou Neptun, v temném kosmickém stínu. K mystice tušeného vesmírného tělesa se hlásí celá řada fanouškových uskupení. Jedno takové patří k nakladatelským benjamínkům, ale roste jako z vody. Už přes dva roky se pouští do vydávání jak klasické, tak i moderní sci-fi literatury.

Pevnost 09/2020: Září v zajetí české fantastiky!

Takzvaná okurková sezóna je za námi a teď už nás čeká jen pořádný podzimní knižní nášup. A že se máme na co těšit! Pokud nedáte dopustit na české autory, pak je zářijové číslo Pevnosti jak šité na míru právě vám. Avšak ani ostatní nepřijdou zkrátka a něco jim určitě taky padne do oka. Takže se pojďme podívat, co si pevnostní posádka tentokrát připravila.

Poslední číslo 02: Zloděj čísel

  • Autor:
  • Nakladatelství: King Cool
  • Cena: 399 Kč
  • ISBN: 978-80-7585-062-1
  • Vyšlo: 21. 1. 2020

Hošiko a Ben jsou na útěku od chvíle, co při poněkud výbušném závěru Posledního čísla spálili cirkus Silvia Sabatiniho na popel. Ale Benova matka se nezastaví před ničím, aby ho……

Číst více

Pevnost 12/2019: Tipy jak si zpříjemnit poslední měsíc v roce

Člověk se ani nenaděje a už je tady opět hektický konec roku zahrnující úklid, nákupy, pečení, balení a další přípravy na svátky. Jakmile už je ale vše připraveno, nakoupeno, upečeno, rozbaleno a všichni příbuzní navštíveni, nastává ta zábavnější část – zasloužený odpočinek! A jak lépe jej trávit než s fajnovou knihou v ruce nebo sledováním nového filmu, protože v telce se točí jedno a to samé dokola a dokola. No jo, jak ale vybrat to pravé? S touto zapeklitou otázkou nepomůže nikdo jiný než prosincové číslo Pevnosti!

Pevnost 10/2019: Ve znamení (téměř) jednoho muže

A je to tu! Jedno z nejlepších ročních období se chopilo vlády a nabízí přesně tu správnou atmosféru pro sledování filmů a seriálů či čtení. Otázkou však zůstává: co si v záplavě veškeré té produkce vybrat? A právě od toho je tu říjnová Pevnost, aby svým čtenářům pomohla s orientací ve fantastických vodách.

Pevnost 09/2019 se nese ve znamení hororu!

Tak máme tady další měsíc a s ním i nové číslo Pevnosti, které (tak jako obvykle) přináší spoustu zajímavého čtení! Jedno je jisté – ani tento měsíc nebudeme mít nouzi o kupu zajímavých filmových a knižních příběhů. Jestli snad o tomto tvrzení pochybujete, tak vězte, že vás přesvědčíme o opaku. Tady je přehled toho, co na vás v zářijové Pevnosti čeká!

1 2 3 74