Do horoucích pekel

Pokud by se snad měla úspěšnost povídek hodnotit podle počtu kliknutí, pak tou nejúspějšnější je předešlý příběh od Lucie Lukačovičové s názvem Oběť. Tentokrát zabrousila do odlišného prostředí – náboženského, ale budete se bavit stejně tak dobře. Pro Lucii jako kdyby nebyl problém napsat krátkou čtivou povídku se silnou pointou na jakékoliv téma…

Battlefield 4: Odpočítávání do války

Battlefield 4: Odpočítávání do války

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 978-80-7398-266-9
  • Vyšlo: 21. 5. 2014

PARTA POSTRADATELNÝCH ROZKRÝVÁ SMRTÍCÍ SPIKNUTÍ… Šanghaj se propadá do chaosu a globální válka je na dohled! Videoherní střílečka s taktickými prvky Battlefield se velmi brzy probojovala skrze podobné tituly až na……

Číst více
Ediční plán FANTOM Printu – druhé čtvrtletí 2014 (PR)

Ediční plán FANTOM Printu – druhé čtvrtletí 2014 (PR)

I ve druhém čtvrtletí tohoto roku si fanoušci nakladatelství Fantom Print (www.fantomprint.cz) přijdou na své – kromě osvědčených matadorů jako jsou Patricia Briggs, Robert Jordan, Lynn Flewelling nebo Ilona Andrews se představí hned dvě novicky: Chloe Neill a Nalini Singh. Na letošním veletrhu Svět knihy v Praze se pak bude křtít reprezentativní antologie Společenstvo Pevnosti, která shrnuje dvacet nejlepších povídek z magazínu Pevnost z let 2002–2012.

Diablo – 14 let v podzemí

Nebyl první, ale zařadil se mezi nejvýznamnější. Nechtěl vládnout, přesto ovládl srdce mnohých hráčů a navždy změnil žánr RPG. Projekt, jenž se nesmazatelně zapsal do historie a potvrdil nadvládu Blizzard Entertainment na poli RPG/RTS PC her.

Náhrobek

Série Amatérské povídky. Dnes si můžete užít první zveřejněnou povídku nových autorů. Jedná se o čistokrevnou fantasy a určitě mnoho z vás osloví nejen svou atmosférou.

Zaslíbený věk trollí

Proběhl druhý ročník literární SF soutěže Troll a na základě nejúspěšnějších povídek právě z prvních dvou ročníků byl sestaven sborník. Ač je soutěž zaměřená obecně na sci-fi a fantasy, sborníček je kupodivu vcelku jednotně laděný. Kdo má rád české fantasy povídky, nalezne v „Zaslíbeném věku trollím“ to, co hledá.

1 2