Dřeň - Robert Reed

Dřeň – Robert Reed

Nebo Morek, chcete-li. Loď, která velikostí přesahuje planetární světy, sestrojená neznámo kým, letící po kurzu neznámo kam už miliardy let. Než ji na okraji Mléčné dráhy objevili lidé, anektovali ji a věrni své povaze si z ní udělali kšeft. A na tomto pozadí Robert Reed v prvním z dvojice volných románů zkoumá témata jako přežití, nesmrtelnost, integrace a fascinace makroskopickými perspektivami.

Dřeň

Dřeň

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 339 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-344-1
  • Vyšlo: 20. 2. 2012

Galaktická loď větší než planetární světy, obydlená rozmanitou společností mimozemských ras, tajemné plavidlo staré miliony let, ovládané téměř nesmrtelnou lidskou posádkou, která ji objevila prázdnou na okraji galaxie. V samém středu……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books 
– leden až duben 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – leden až duben 2012 (PR)

Trochu netradičně vám přinášíme výhled do edičního plánu nakladatelství pouze na třetinu letošního roku, na druhou stranu jde o tituly, jež jsou v podstatě hotové a jejich vydání tak nestojí prakticky nic v cestě. Vzhledem k tomu, že máme konec února, některé z nich už naleznete na knižních pultech a jiné se na nich objeví co nevidět. Jak už to u Laser-books bývá, výběr je rozmanitý a každý by si měl najít to své, v letošním roce se dokonce našlo i něco pro příznivce domácí fantastiky.

Ediční plán nakladatelství Laser-books - prosinec 2011 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – prosinec 2011 (PR)

Prosinec bude v podání nakladatelství Laser-books ještě pořádně dobrodružný. Především vyjde patrně nejambicióznější letošní titul – mohutná výběrová ročenka Nejlepší science fiction a fantasy: 2010 známého editora Jonathana Strahana, která představí současný stav moderní fantastiky. Setkáte se v ní se zombie, vraždícími jednorožci, Peterem Panem v roli špiona či s Velkou lodí, kterou později ještě lépe poznáte v románu Roberta Reeda. Reedův román prozatím nese název Morek, ale nakonec možná vyjde pod jménem Dřeň, který se nám přece jen zamlouvá víc. Jak je vidět, na knize se stále pracuje a snad ji letos ještě stihneme vydat a potěšit tak všechny příznivce moderní space opery, jimž poslední časy příliš nepřejí. Ať už to bude, jak chce, letošní sezóna skončí ve velkém stylu!

Vidíme jen výjevy - XII. (říjen/listopad)

Vidíme jen výjevy – XII. (říjen/listopad)

Milí čtenáři, slavíme 3. narozeniny! Přesně před třemi roky vyšel úvodník, který zahájil novou éru Fantasy Planet. Budeme slavit celý říjen! A dnes si užijte první z našich dárků – zbrusu nový díl na čas uspaného projektu Vidíme jen výjevy, který představí na říjen a listopad připravované knihy, komiksy a filmy společně s exkluzivními zákulisními informacemi. Kulhánek, Renčín, Daredevil či Rozbřesk – užijte si to. 🙂 A nezapomeňte do komentářů napsat, na co se těšíte úplně nejvíc…