Kladivo na čaroděje: Opožděný gratulant z Epochy

Někteří gratulanti mají nepěknou vlastnost – chodí pozdě. A tak ještě dodatečně přinášíme článek o sérii Kladivo na čaroděje – parádní urban fantasy sérii.Text připravila Erika “ENA” Adamocvá.
A pozor: i když to tak nevypadá,je tenhle článek i rozhovorem s Jiřím Pavlovským, duchovním otcem celé série – a rozhovory s tímto mužem VŽDY stojí za to!

Soutěž: 3x Sonáta pro Azazela

Milí čtenáři, pojďte si zasoutěžit hned o tři výtisky románu Dušana D. Fabiana Sonáta pro Azazela, již čtvrté pokračování série Kladivo na čaroděje. K dispozici je i ukázka. Ceny věnovalo nakladatelství Epocha. Odpovědi……

Dušan D. Fabian: Sonáta pro Azazela

Dušan D. Fabian: Sonáta pro Azazela

Na tajném místě se chystá dražba. Ale dřív, než stihne dražený předmět změnit majitele, zhasnou v budově všechna světla.
Obchodníci záhy zjistí, že jsou uvěznění v betonovém bludišti. V silném mrazu, bez elektřiny. Ve vzduchu visí dusivý zápach síry, za každým druhým rohem číhá smrtelné nebezpečí a v uších všech přítomných šumí podivná hudba, která je přivádí k šílenství.
Jediný, kdo zatím neztrácí duchapřítomnost, je Felix Jonáš. Bude ale schopen vyřešit tuhle záhadu dříve, než sám ztratí zdravý rozum?

Kladivo na čaroděje 04 - Sonáta pro Azazela

Kladivo na čaroděje 04 – Sonáta pro Azazela

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha
  • Cena: 159 Kč
  • ISBN: 9788074251733
  • Vyšlo: 11. 6. 2013

Na tajném místě se chystá dražba. Ale dřív, než stihne dražený předmět změnit majitele, zhasnou v budově všechna světla. * Obchodníci záhy zjistí, že jsou uvěznění v betonovém bludišti. V silném mrazu, bez……

Číst více