Po sedmé vodce je každá holka bohyně, říká František Kotleta, jediná celebrita z Bruntálu

Po sedmé vodce je každá holka bohyně, říká František Kotleta, jediná celebrita z Bruntálu

Tvrdili mi, že se Bruntálu nedostanu. Celé místo obklopila policie, protože na místní řeznictví někdo podnikl teroristický útok. Tragédie má prý nejvyšší stupeň utajení. Do tisku nesmí uniknout ani slovíčko. Já ale využil kontakty na tamní buňku zednářů, dostal se za policejní kordony a Františka Kotletu osobně vyzpovídal, zatímco si spisovatel omýval z rukou krev Čečenců.

František Kotleta, řezník první jakosti

František Kotleta, řezník první jakosti

Šéfredaktor Pevnosti se rozhodl, že se mě chce zbavit, a zadal mi, abych rozpitval oba literární klenoty, které dosud vydala hvězda tuzemské fantastiky, František Kotleta. Všichni, kdo se zatím o něco takového pokusili, zemřeli bídnou smrtí kdesi hluboko v lesích kolem Bruntálu. Přežila jen investigativní novinářka Pavla Lžičařová a ta za svou spásu musela zaplatit… To nechcete vědět jak.

Nový Kotleta: Možná ukápne i Perunova krev

Nový Kotleta: Možná ukápne i Perunova krev

Martin Fridrich is not dead, baby. Naopak, vstal z mrtvých, doplnil munici a rozhodl se prosekat si cestu celým podělaným slovanským panteonem až k té děvce Chors. A ani v druhém dílu Perunovy krve neváhá František Kotleta pouštět postavám žilou stejně často jako hláškovat.

Perunova krev 1+2 s podpisem autora

Perunova krev 1+2 s podpisem autora

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha
  • Cena: 568 Kč
  • ISBN: 978-80-7425-195-5
  • Vyšlo: 7. 5. 2014

A opět je tu jedinečná možnost získat dilogii Perunova krev podepsanou jedním z nejtajemnějších a nejdrsnějších autorů české fantastiky. Nelitovali jsme námahy, potu, slz ani krve, a vypravili jsme se za ním……

Číst více
Kotleta znovu zabíjí! Perunova krev je v prodeji

Kotleta znovu zabíjí! Perunova krev je v prodeji

Mysleli jste si, že slovanští bohové jsou dávno mrtví a zapomenutí? Bruntálský řezník a fantomový spisovatel František Kotleta si to nemyslí. Z hrobu je přivedl vloni na podzim, aby jim dal ochutnat trochu čiré Perunovy krve. Akční příběh ze současné Prahy tehdy roztrhal na kusy nakladatelské žebříčky, podobně jako Kotletova předcházející trilogie Bratrstvo krve. Perunova krev je ovšem jen dvoudílný román, a proto je její druhý svazek, který ve čtvrtek vyšel, plnohodnotným dokončením.

František Kotleta: Perunova krev I

František Kotleta: Perunova krev I

Měla to být obyčejná facha. Předat Izraelci dodané a z Ameriky vyvezené diamanty za pár mega euro ukrajinské mafii. V gruzínské restauraci kdesi v Praze. Jenže pak se objevila podezřelá blondýnka a chlápek s mečem. Martin Fridrich si myslel, že to je nadrogovaný larper, ale pak zůstal sám uprostřed naporcovaných mafiánů a svých stejně naporcovaných spolubojovníků. Čímž jeho problémy teprve začaly…

František Kotleta - Perunova krev I

František Kotleta – Perunova krev I

Sebevražední teroristé, bomby v hrncích i pytlících od mouky, miny, které mohou být nastraženy kdekoliv, rakety přilétající odkudkoliv a islamisté toužící po trofeji s vlaječkou NATO na uniformě. To všechno byl čajový dýchánek proti tomu, co na Martina Fridricha čeká v Praze. Akce, která měla vydělat dost peněz pro partu afghánských veteránů, se zvrtne a diamanty milionové hodnoty mizí v rukou neznámých útočníků, z nichž každý je silnější a nebezpečnější než rota mudžáhedínů. Jenže tady jde o miliony, jasný? Je třeba povolat do zbraně staré přátele a získat kořist zpět. Ať si je v tom třeba magie, tlupa vlkodlaků nebo někdo mnohem, mnohem mocnější.

1 2