Hanebný pancharti

A je to tu, novinka od Tarantina! Konečně po dlouhé době čekání, kdy netrpělivé diváky uklidňovaly pouze dokolečka pouštěné trailery, se do kin dostává monstrózní dvě a půl hodinový nářez šlapající jako skvěle sladěný orchestr, před kterým stojí sám Tarantino v SS uniformě a vše diriguje pistolí v jedné ruce a německým skalpem v druhé.

Sebevražedný oddíl komiksový

Geekovský srpen u nás patří jasně Sebevražednému oddílu. Možnost premiérově se setkat s tímhle týmem padouchů, kteří na straně dobra dělají tu práci, s níž si klasičtí „supráci“ nemůžou špinit ruce a jméno, máme rovnou dvojí. Kromě filmu v kinech na náš trh vpadla i jeho komiksová předloha.

Za obzorem: Nespoutaný Django

Za obzorem: Nespoutaný Django

Není mnoho režisérů, jejichž každé další počiny jsou vyhlíženy s až dětinským nadšením. Mezi tuto smetánku však Quentin Tarantino dozajista patří. Tři roky po poctě kinematografii zabalené do alternativní verze druhé světové války, oblíbeným Hanebným panchartům, cinefilům tento Ježíšek nadělí dáreček, na který čekali již dlouho. Quentin totiž konečně natočil regulérní spaghetti western. Echm, echm. Tedy, skoro regulérní.