Novinky a hosté Festivalu fantazie 2010 (PR)

Festival fantazie opět pro své návštěvník připravil řadu novinek. Mezi nimi letos bude třeba rozšíření herny, skutečný párek v rohlíku, nové programové linie, hlídání dětí, … Kromě toho se můžete těšit na setkání s mnoha zahraničními i domácími hosty. Navíc se letos chystá novinka – 1. Slet autorů fantastiky s hromadnou autogramiádou spisovatelů, přednáškami, besedami a dalším. Co všechno vás čeká v Chotěboři již za pár dní (1. – 11. 7. 2010)?

Hosté Festivalu fantazie (PR)

Zahraniční a domácí hosté jsou kořením FESTIVALU FANTAZIE. Každým rokem se snažíme zvát zajímavé hosty nejen přímo z oblasti fantastiky. Letos se linii SoundtraCon podařilo pozvat hned dva skvělé zahraniční hosty. Hudebního skladatele světového formátu Trevora Jonese a hudebního producenta Jamese Fitzpatricka. Ale to není vše.

Hosté Festivalu Fantazie (PR)

Spisovatelé, překladatelé, básníci, režiséři, herci, malíři – to vše jsou profese hostů, kteří se představí na letošním Festivalu Fantazie v Chotěboři 30. 6. – 9. 7. Někteří na festival jezdí pravidelně (Philippe Coriat), někteří budou letos v Chotěboři poprvé (Markus Heitz). Pochází z Česka i ze zahraničí a jsou nedílnou součástí festivalu, který se letos bude konat už po jedenácté.

Za necelé 2 týdny začne 20. Festival fantazie

Za necelé 2 týdny začne 20. Festival fantazie

Již dvacet let v Chotěboři probíhá setkání příznivců sci-fi, fantasy a hororu. Za těch dvacet let se zde představily desítky herců a režisérů, spisovatelů a výtvarníků, vědců a odborníků, desítky divadelních představení i diskoték, stovky filmových projekcí a turnajů v počítačových a stolních hrách, tisíce přednášek a spoustu dalšího programu.
A letos přichází další nášup zábavy pro fanoušky.

Festival fantazie 2013! Jaký byl?

Festival fantazie 2013! Jaký byl?

Počet navštívených přednášek: 10. Počet odpřednášených hodin: 7. Spotřebované pití: nepočítaně. Naspaných hodin za tři dny: 7 a půl. Naučil jsem se bartitsu, zopakoval si waltz a viděl jednorožce a poníky. Chotěbořský Festival fantazie jsem prožil naplno.

Festival fantazie 2012

Festival fantazie 2012

Jmenuji se Kamila a jsem závislá. Na fantastických conech. A je to tvrdá závislost. Vyléčit se nedá, leda zmírnit. Možná, že to zprvu není poznat a tvářím se normálně, ale jsou místa, kde to rozhodně neskrývám. A jedním z nich je právě letní desetidenní akce, bez níž si mnoho lidí svoji dovolenou ani nedokáže představit. Tam se totiž my závisláci a feťáci sejdeme pro další dávku, která nám zase vrátí ten pravý pohádkový pohled na život.

1 2 3 4