Hvězdy na FanCity

Hvězdy na FanCity

Festival her a fantastiky FanCity, který se konal na konci října v Praze, byl mimořádně bohatý na účast zahraničních hostů. Pozvání přijaly herečky Georgina Leonidas, známá jako Katie Bell z Harryho Pottera, a Rekha Sharma alias Tory Foster ze seriálu Battlestar Galactica, s fanoušky besedoval i Tony Amendola (mistr Bra´tac ze Stargate) a v pátek vystoupila největší hvězda, Kocour z Červeného trpaslíka, v civilu herec Danny John-Jules. Na všech pořadech jsme měli své reportéry, kteří se vám pokusí zprostředkovat báječnou atmosféru, která na každém setkání panovala…

Fancity 2012

Fancity 2012

Stejně jako má člověk relativní jistotu ve střídání dne a noci, může fantasta počítat minimálně s několika stálými cony, které mu dodají energii do všední reality a přinesou velkou dávku toho nejlepšího, po čem jeho srdce touží. Jednou z takových akcí je podzimní pražský festival FanCity, jenž láká hlavně na širokou škálu her a zahraniční hosty.

FanCity 2011

FanCity 2011

Změna je život! Tímto heslem se nechal vést ředitel Festivalů fantazie Václav Pravda. Místo neustále se měnícího a nejistého FF Speciálu v Chotěboři se rozhodl přesunout akci do Prahy a změnit jí jméno.