Kladivo na čaroděje: Opožděný gratulant z Epochy

Někteří gratulanti mají nepěknou vlastnost – chodí pozdě. A tak ještě dodatečně přinášíme článek o sérii Kladivo na čaroděje – parádní urban fantasy sérii.Text připravila Erika “ENA” Adamocvá.
A pozor: i když to tak nevypadá,je tenhle článek i rozhovorem s Jiřím Pavlovským, duchovním otcem celé série – a rozhovory s tímto mužem VŽDY stojí za to!

TOP 8 osobností Světa knihy 2014

TOP 8 osobností Světa knihy 2014

Fantastika si letos na pražském veletrhu Svět knihy ukousla pořádný kus programu. V Sále fantastiky se postupně vystřídají učiněné davy slavných osobností. Na koho se vyplatí dorazit?

Jakub Mařík: Kladivo na čaroděje 6 - Drsné sny

Jakub Mařík: Kladivo na čaroděje 6 – Drsné sny

Policie je jedna z mnoha organizací, kterým se tým Felixe Jonáše zásadně vyhýbá, ale co jsou zásady v porovnání s tučným honorářem? Policista zavražděný kolegou, jemuž najednou přeskočilo, je však jen špičkou ledovce, pod kterým spí něco prastarého, co skrze své sny brnká na struny potlačovaného vzteku. Do Prahy přijel nevítaný host, a až se konečně probudí, bude se chtít bavit. A spíše než na schovávanou si bude chtít zahrát na genocidu.

Kladivo na čaroděje 06 - Drsné sny

Kladivo na čaroděje 06 – Drsné sny

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha
  • Cena: 159 Kč
  • ISBN: 978-80-7425-197-9
  • Vyšlo: 18. 3. 2014

Policie je jedna z mnoha organizací, kterým se tým Felixe Jonáše zásadně vyhýbá, ale co jsou zásady v porovnání s tučným honorářem? Policista zavražděný kolegou, jemuž najednou přeskočilo, je však jen špičkou ledovce,……

Číst více
Fantastický rok 2014 v nakladatelství Epocha

Fantastický rok 2014 v nakladatelství Epocha

Žánrová edice nakladatelství Epocha vstupuje do čtvrtého roku své existence a opět si připravila pro své čtenáře řadu lahůdek. Dočkají se fanoušci Petry Neomillnerové, série Kladivo na čaroděje, Laurell K. Hamiltonové i Františka Kotlety, který pro letošní rok chystá hned dvě nové knihy. Na co všechno se můžete těšit?