Praštěný – Kevin Hearne

Praštěný – Kevin Hearne

Zrzavý druid Atticus O’Sullivan se opět vrací na scénu, aby tentokráte, společně se svými přáteli i novými společníky, zatnul jednou provždy tipec největšímu praču*ákovi ze všech bohů, Thórovi. Jestli se mu to podaří či ne, se můžete dočíst ve třetím dílu Kronik železného druida, příslovečně nazvaném Praštěný.

Proklatý – Kevin Hearne

Proklatý – Kevin Hearne

Ne vždy si zabitím keltského boha pomůžete k lepšímu životu. Protože takovým činem na sebe také přivoláte pozornost ostatních bohů, kteří vám buď budou chtít jít po krku, nebo se s vámi budou snažit uzavřít všelijaké dohody. Zkrátka se přes noc stanete, tak trochu nechtěně, celebritou. Což v praxi znamená, že na nějaké žití v klidu a míru můžete rovnou zapomenout.

Předvánoční nadílka nakladatelů

Předvánoční nadílka nakladatelů

Zapátrali jsme v edičních plánech a přinášíme přehled toho, co čtyři silní hráči – Straky na vrbě, Laser-books, Fantom Print a Triton – na poli fantastiky chystají pro předvánoční trh. Můžeme se těšit na pokračování oblíbených sérií i samostatné knihy, očekávanou antologii i knihu, která vychází, slovy nakladatele, „po téměř desetiletém úsilí“.

Kevin Hearne: Prohnaný (Kroniky železného druida 1)

Kevin Hearne: Prohnaný (Kroniky železného druida 1)

Atticus O’Sullivan, poslední druid, si poklidně žije v Arizoně, provozuje okultní knihkupectví a ve volném čase na sebe bere zvířecí podobu a vyráží na lov se svým irským vlkodavem. Sousedé a zákazníci ho znají jako pěkného potetovaného jednadvacetiletého Ira – ale ve skutečnosti nemá jednadvacet let, ale jednadvacet století. Nemluvě o tom, že čerpá sílu ze země, oplývá břitkým rozumem a nosí ještě břitčí meč známý jako Fragarach neboli Odpovídač.

Kroniky železného druida 1 - Prohnaný

Kroniky železného druida 1 – Prohnaný

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 259 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-352-6
  • Vyšlo: 27. 6. 2012

Atticus O’Sullivan, poslední druid, si poklidně žije v Arizoně, provozuje okultní knihkupectví a ve volném čase na sebe bere zvířecí podobu a vyráží na lov se svým irským vlkodavem. Sousedé a……

Číst více