Otázky pro Marka Bergera a Ondřeje Kavalíra, tvůrčí tým komiksu Octobriana

Pro velkou část čtenářů bude první ryze česká superhrdinka, Octobriana, velkou neznámou. A právě proto jsme se rozhodli vyzpovídat osoby nejpovolanější, Marka Bergera a Ondřeje Kavalíra, kteří dali téhle hrdince „novodobou“ slušivou komiksovou podobu. Dozvíte se, kolik za tím vším stálo práce a bádaní, proč není Octobriana „tuctovka“ jako hrdinové z Marvelu a DC i jaké má tvůrčí duo plány do budoucna.

Vy a Batman

Vy a Batman

V souvislosti s filmem Temný rytíř povstal jsme celebritám fantastiky, fanouškům i našim redaktorům položili jednoduchou otázku – jaký je váš vztah k Batmanovi, proč ho máte/nemáte rádi? A odpovědi přišly velmi zajímavé – vede asi desatero Pavla Renčína, proč je Batman ten nejbožejší superhrdina. Míla Linc má zase u Netopýra asociaci na buznu v punčocháčích. A kvůli Janu Kotoučovi se část lidí už nikdy na Temného rytíře nebude dívat tak jako dřív. Ale za přečtení určitě stojí všechny odpovědi…

Vidíme jen výjevy – V. (duben/květen)

Výjevy máme rádi a doufáme, že vy také. Dokonce, protože jsme optimisté, doufáme, že je mají rádi i nakladatelé. Nejen že se jedná o službu jejich počinům, ale navíc si mohou psát a povídat s mladými, inteligentními a krásnými lidmi, kteří je slušně (třeba ve tři ráno) a nenásilně (díky googlu vím, kde bydlíš a parkuješ) prosí o nějaké to vyjádření, případně kontakt na žádoucí osobu (ještě se můžeš zachránit, ale musíš udělat tohle…). Vlastně je udržujeme v pohotovosti a ve formě, že jo?