Krásní - Westerfeld Scott

Krásní – Westerfeld Scott

Svět krásných nikdy nebyl krásný. Stačilo poodhrnout roušku a sledovat, jak se zdánlivě dokonalý svět mění v dystopii a lidé ve vypreparované loutky. Věčná krása a světový mír totiž nejsou zadarmo. Na konci prvního dílu série Oškliví sice svitla naděje na vyléčení v podobě vzbouřenecké lékařky a její pokusné myši, Tally Youngbloodové, ale cesta za vlastní vůlí bude stát ještě spoustu krve a potu.

Krásní - Westerfeld Scott

Krásní – Westerfeld Scott

Pokračovanie románu Oškliví. V dávnej minulosti bolo životné prostredie zdevastované, planéta preľudnená a krvácajúca v zbytočných vojnách. Potom došlo ku katastrofe, pri ktorej sa znehodnotili fosílne palivá a zahynulo množstvo ľudí. Spoločnosť sa musela globálne “reštartovať” a povedala si, že tentokrát to urobí lepšie.

Speciálové - Scott Westerfeld

Speciálové – Scott Westerfeld

Utopický svět plný radostí a krásy se vrací v románu Scotta Westerfelda už potřetí. Jak však již víme z minulých dílů, nic není tak krásné, jak se na první pohled zdá. Nahlédneme tentokrát pod roušku temné stránky dokonalých bytostí trošku hlouběji?

Behemót - Westerfeld Scott

Behemót – Westerfeld Scott

Scott Westerfeld se opět vrací na náš trh, tentokrát s druhým dílem své „bio-rádobysteampunkové“ ságy. Po Leviatanovi se tak můžete seznámit s další gigantickou potvorou schovanou pod mytologickým jménem, samotným Behemótem.

Krásní

Krásní

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 259 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-435-3
  • Vyšlo: 17. 12. 2010

Tally je konečně krásná. Vypadá bezchybně a má všechno, po čem vždy toužila. Ale pod vší tou zábavou – nekonečnými večírky, módními výstřelky, technologickým přepychem a naprostou svobodou, hlodá pocit, že……

Číst více
Oškliví - Westerfeld Scott

Oškliví – Westerfeld Scott

Další totalitní systém vybudovaný na troskách původního světa, jenže nepravděpodobný, trpící chybami v logice děje a hlavě nepochopením toho, na jakých principech totalita funguje. To vše zabalené do rychle odsýpajícího příběhu s pár nápady, morálním dilema a samozřejmě milostnou romancí – prostě instantní čtení pro teenagery. Právě tohle nám nabízí román Oškliví od amerického autora čtení pro mládež Scotta Westerfelda.

Speciálové

Speciálové

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 269 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-485-8
  • Vyšlo: 8. 10. 2012

Speciální případy – z těchto dvou slov běhá Tally mráz po zádech ještě dnes, kdy už není vzpurnou ošklivou. Speciálové byli vždy jen tajemnou a zlověstnou šeptandou. Krásní, silní a závratně rychlí.……

Číst více

Ediční plán nakladatelství TRITON (PR)

Nakladatelství Triton připravilo na rok 2010 pro své čtenáře zejména pokračování úspěšných sérií, ale také několik nových titulů, které v zahraničí získaly prestižní ocenění. Ediční plán není v definitivní podobě – pokud jste zde nenašli své oblíbené autory, neznamená to, že se jich letos nedočkáte. Některé tituly ještě v průběhu roku přibudou, protože nechceme vytahovat všechna esa z rukávu a zároveň slibovat nesplnitelné.