Krevní pouta 3: Linie krve – Huff Tanya

Doktor Rax skoro nemohl uvěřit, že ten sarkofág je pravý. Nacházel se v zaprášeném sklepení jednoho anglického lorda a disponoval neporušenou pečetí… což tak nějak předpokládalo, že uvnitř může být mumie, taktéž neporušená. Prostě klika neuvěřitelná, zvlášť když britští kolegové přezíravě odmítají objev zkontrolovat sami. Jenže po převozu do Toronta se ze štěstí stává problém – ona mumie totiž rozhodně není mrtvá.

Krevní pouta 3: Linie krve

Krevní pouta 3: Linie krve

  • Autor:
  • Nakladatelství: Brokilon
  • Cena: 248 Kč
  • Vyšlo: 11. 5. 2010

Začalo to sny o oslňujícím slunci, které byly pro Henryho Fitzroye tou nejstrašlivější z nočních můr… * Upír s halucinacemi – dokonce i když s ním spíte – ještě pro soukromého detektiva není důvod nechat být všechno……

Číst více

Krevní pouta 2: Stopy krve – Huffová Tanya

Dva zavraždění vlkodlaci. To není věc, s níž by příbuzní obětí mohli jít na policii. Jenže jsou problémy, s nimiž si smečka sama neporadí. Naštěstí má známého, Henryho Fitzroye, který udržuje blízké vztahy s jistou soukromou vyšetřovatelkou. A tak před Vicki Nelsonovou napochoduje živý důkaz, že mezi nebem a zemí je víc věcí, než jen upíři a démoni (jakoby to nestačilo…).