Ohlédnutí: Návrat stínu

Štěstí ve stínech je název prvního dobrodružství Nočních běžců. Pohledná dvojice špehů se čtenářům představila ještě ve dvou dalších pokračováních, a nyní se Alek a Seregil vrací po devíti letech v knize Návrat stínu počtvrté. Přestože od jejich poslední společné cesty uběhlo mnoho let, Noční běžci mají žánru sword and sorcery stále co nabídnout a přináší vám další příběhy, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech.

Noční běžci 01 - Štěstí ve stínech

Noční běžci 01 – Štěstí ve stínech

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 259 Kč
  • Vyšlo: 23. 3. 2011

Bude válka. Vše nasvědčuje tomu, že po dlouhé době míru Plenimar připravuje mohutné válečné tažení proti svým sousedům – Skale a Myceně. Kdysi spojenci sjednocení pod vládou hierofantů, nyní nepřátelé znesváření……

Číst více
Lynn Flewelling: Štěstí ve stínech (Noční běžci 1)

Lynn Flewelling: Štěstí ve stínech (Noční běžci 1)

Štěstí ve stínech – první díl již druhého vydání čtenářsky velmi úspěšné trilogie Noční běžci. Následující díly s názvy Příchod tmy a Zrádcův měsíc budou vydány v červnu a září tohoto roku. Více než 10 let po vydání této trilogie se v mateřské zemi autorky na pultech amerických knihkupectví objevilo pokračování dobrodružství hlavních hrdinů Aleka a Sergila. České čtenáře proto jistě potěší informace, že nakladatelství Fantom print připravuje vydání těchto nových dílů již od příštího roku.