Meče & temná magie - Strahan Jonathan a Anders Lou (eds.)

Meče & temná magie – Strahan Jonathan a Anders Lou (eds.)

Celkem sedmnáct autorů a autorek přispělo svou povídkou do tohoto sborníku, kde nejen samotný název, ale i obálka dávají tušit, kam po otevření knihy zavítáme – do hájemství subžánru sword and sorcery, meče a magie. Do světů drsných bojovníků a lstivých a mocných čarodějů, kde o sebe řinčí střetávající se meče a smrdí spálené maso po zásahu magickými blesky.

Meče a temná magie

Meče a temná magie

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 349 Kč
  • Vyšlo: 1. 4. 2011

Elrik… Černá legie… Majipoor. Roky tato jména uchvacovala srdce generací čtenářů a reprezentovala žánr meč a magie. A nyní se někteří z nejznámějších a nejúspěšnějších fantasy autorů rozhodli spolu s talentovanými nástupci napsat……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books - 1. pololetí (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – 1. pololetí (PR)

Také nakladatelství Laser-books odkrývá svůj ediční plán, tentokrát na první pololetí roku 2011. Jak už je u Laseru zvykem, na své si přijdou čtenáři science fiction i fantasy. Chystají se nové knihy Williama Gibsona, Andrzeje Pilipiuka, Daniela Abrahama, Orsona Scotta Carda, Elizabeth Bearové, Scotta Lynche, M. Johna Harrisona, Poula Andersona a Alana Campbella. V nových vydáních se objeví česky již publikované knihy Orsona Scotta Carda, Alfreda Bestera, Roberta Silverberga a Isaaca Asimova. A jako velké překvapení se chystá skvělá nová antologie Meče a temná magie skvělé editorské dvojice Jonathan Strahan a Lou Anders.