Noční škola: Knihy čaromějek 1

Noční škola: Knihy čaromějek 1

Od dob temného středověku, kdy upírovi stačilo ke štěstí vypít krev nevinné panně, vlkodlakovi pobíhat za nocí s vlčí smečkou a kouzelníkovi vytáhnout králíka z klobouku, uplynulo nějakých pár set let a pokud chtějí nadpřirozené bytosti přežít i v moderním světě, musí se přizpůsobit. Nejen politik, ale rovněž nestvůra z jiné dimenze potřebuje mít vysokoškolský diplom (nebo alespoň ukončené základní vzdělání), aby měla v dnešní době šanci na úspěch. Proto musí do školy. Do Noční školy.

Noční škola 1 - Knihy čaromějek

Noční škola 1 – Knihy čaromějek

  • Autor:
  • Nakladatelství: Zoner Press
  • Cena: 171 Kč
  • ISBN: 978-80-7413-160-8
  • Vyšlo: 30. 9. 2011

Co myslíte, že by se stalo, kdybyste do své „nudné a otravné“ školy zavítali v noci? Zbrusu nová OEL šódžó manga, která vám ukáže, jak zajímavá a dobrodružná může škola být.……

Číst více
Velká narozeninová soutěž o 18 cen! - ukončeno

Velká narozeninová soutěž o 18 cen! – ukončeno

Dámy a pánové, sličné slečny a švarní jinoši, je tomu už tři roky od chvíle, kdy fantastická planeta povstala ze svého jedničko-nulkového popela, aby opět vzplála jasným plamenem fanouškovského žáru. Protože je to přinejmenším ve stejné míře vaše zásluha, jako ta naše, nemohli jsme tuto událost ponechat bez řádných oslav (vždyť trojka je jedno z nejmagičtějších čísel) a, to vás bude jistě zajímat nejvíc, suprózní, fantastické, jednoduše té nejlepší soutěže.