Novinky z Crwe: Lovec a Fax ze Sarajeva

U příležitosti Crweconu vyšly dva nové komiksy, a ne lecjaké – Parker i Fax ze Sarajeva jsou dva projekty, se kterými se redakce Crwe mazlila, jak jen to šlo. Tohle o svých novinkách sami říkají – a jestli vás nepřesvědčí čirá láska k řemeslu, která z následujícího článku tryská, pak byste si měli zkontrolovat tep…

Pozvánka na Crwecon (PR)

Pozvánka na Crwecon (PR)

Dne 8. června 2013 se bude v Praze konat už osmý ročník pravidelné komiksové akce, srazu všech komiksových fanoušků, vydavatelů a tvůrců – Crweconu! Akce se bude jako obvykle odehrávat od 9.00 do 18.00 v klubu Cross, na rohu ulic Plynární a Jankovcovy, kousek od stanice metra Nádraží Holešovice.

Crwecon aneb Jak se stát fanem snadno a rychle (fotoreportáž)

Crwecon aneb Jak se stát fanem snadno a rychle (fotoreportáž)

V sobotu 2. 6. vyrážím na svůj první čistě komiksový con v životě. Do pražského klubu Cross, jehož futuristické prostředí je atrakcí samo o sobě. A co teprve ve spojení se sedmým ročníkem akce, která je určena milovníkům superhrdinského, evropského či japonského komiksu, vášnivého fanouška, občasného čtenáře nebo člověka, který si k němu teprve hledá cestu. Bude bavit všechny.

Crwecon 2012 (PR)

Crwecon 2012 (PR)

Již se blíží sedmý ročník nejstarší komiksové akce u nás – populárního Crweconu! Na programu jsou přednášky, křty nových titulů, rozhovory s vydavateli, komiksové burzy, prodej originálních obrazů, promítání filmů a další zajímavosti. Akce se bude konat 2. 6. 2012 od 9:00, opět v Praze v klubu Cross, na rohu Plynární a Jankovcovy, kousek od metra “C”, zastávky Nádraží Holešovice.

Komiksové novinky pro rok 2006

Kvalita i množství vydaných komiksů roste každým rokem. Ročník 2005 byl logicky nejsilnějším, vydavatelé si pro nás připravili mnoho kvalitních a důležitých titulů. Nastal čas Watchmenů, Luthera Arkwrighta nebo Moorovy orwellovské knihy V jako Vendeta. Jaký tedy bude komiksový rok 2006? To nevíme, ale můžeme vám alespoň prozradit, jaké zajímavé tituly si na nás brousí stránky.

Komiksové novinky pro rok 2005 – část první

Když jsem vloni za podtitul článku zvolil „Doufáme, že se sliby nesplní až o Vánocích“, netušil jsem, že mnoho z nich se nesplní vůbec. Letos tedy vydavatelé změnili postoj a do světa vyslali jen potvrzené zprávy. Těšit se snad můžeme na komiksy, které byly chystány už na minulý rok, ale i na nová díla, která by neměla českému trhu zůstat ukryta.

1 2