Osamělý jezdec

Osamělý jezdec

Jerry Bruckheimer vie, že z jednej úspešnej frančízy človek živý nie je, a tak sa už niekoľko rokov snaží k Pirátom z Karibiku pripojiť bračeka, ktorý by sa im čo do finančnej návratnosti prinajmenšom vyrovnal. Lenže… ono sa mu to akosi nie a nie podariť. Či už išlo o animované morčatá v G-Force, vlasy Nicolasa Cagea v Čarodejovom učňovi alebo o manipulovanie s časom v Princovi z Perzie, neboli tržby nikdy dostatočné na to, aby si aspoň jeden z týchto filmov vyslúžil pokračovanie a stal sa zavedenou značkou. Koho by to nefrustrovalo, všakže? Toľká snaha, a výsledok nulový.

Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

Pevnost 07/ 2013

Pevnost 07/ 2013

Léto je v plném proudu a s ním i lenošení u vody nebo doma v pelechu. Pro tuto vysoce sportovní činnost je nutno se řádně vybavit. Kromě všech zbytečností jako opalovací krém a ručník je nejdůležitější pořádná zásoba dobrého čtiva. A o něm se dočteme kde? V Pevnosti přeci. A pokud je vám opravdu vedro, představte si, jaké počasí je asi na Divokém západě …

Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

Pevnost 07/2013 + kniha Bohové nepřicházejí z hvězd

Pevnost 07/2013 + kniha Bohové nepřicházejí z hvězd

  • Autor:
  • Nakladatelství: Ing. Kristina Nowakowska + Triton
  • Cena: 129 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-694-4
  • Vyšlo: 4. 7. 2013

Knižní přílohou Pevnosti jsou nyní tři klasické sci-fi novely, jakých je v současnosti na trhu málo. Kdo rád klasiku, přijde si na své, kdo netuší, co je klasika, dozví se. Ideální……

Číst více
Pevnost 07/2013

Pevnost 07/2013

  • Autor:
  • Nakladatelství: Ing. Kristina Nowakowska
  • Cena: 59 Kč
  • ISBN: 1213-8215
  • Vyšlo: 4. 7. 2013

V červenci spolu s námi osedláte redakční mezky a s větrem vesele hvízdajícím kolem vašich pevnosťáckých čel prožijete dobrodružství s „Osamělým jezdcem“ a dalšími hrdiny Divokého západu. Taky zjistíte, jestli byla předlohou pro……

Číst více

Sága rodu Walmožů

Dlouho po veliké válce jsou nové hranice již trochu těsné pro ty, kteří nejsou právě vítáni v království… Proto se také vydává karavana osídlenců vstříc svému dlouho zapomenutému děditství.

Příběh Koniáše, osamělého vlka

Koniáš, ošklivý muž plný jizev, s třikrát přeraženým nosem, ověšený zbraněmi jak dobře vybavené železářství. Vysoký, šlachovitý, se smysly dlouholetými zkušenostmi vybičovanými do extrémní ostražitosti. Muž, jenž nikomu nevěří a nejraději se spoléhá jen sám na sebe. Přesto (či právě proto) hrdina, jehož příběhy mizí z knihkupeckých pultů rychlostí, kterou by jeho autorovi Miroslavu Žambochovi mohla většina českých autorů fantastiky závidět.

1 2