Oškliví - Westerfeld Scott

Oškliví – Westerfeld Scott

Další totalitní systém vybudovaný na troskách původního světa, jenže nepravděpodobný, trpící chybami v logice děje a hlavě nepochopením toho, na jakých principech totalita funguje. To vše zabalené do rychle odsýpajícího příběhu s pár nápady, morálním dilema a samozřejmě milostnou romancí – prostě instantní čtení pro teenagery. Právě tohle nám nabízí román Oškliví od amerického autora čtení pro mládež Scotta Westerfelda.

Scott Westerfeld: Oškliví

Každý může být úchvatně krásný, co je na tom špatného? Tally bude brzy šestnáct a už se nemůže dočkat. V jejím světě šestnácté narozeniny znamenají operaci, která člověka změní z fyzicky ošklivého na dokonale krásnou bytost, a tím jej katapultuje do ráje

Speciálové - Scott Westerfeld

Speciálové – Scott Westerfeld

Utopický svět plný radostí a krásy se vrací v románu Scotta Westerfelda už potřetí. Jak však již víme z minulých dílů, nic není tak krásné, jak se na první pohled zdá. Nahlédneme tentokrát pod roušku temné stránky dokonalých bytostí trošku hlouběji?

Krásní - Westerfeld Scott

Krásní – Westerfeld Scott

Svět krásných nikdy nebyl krásný. Stačilo poodhrnout roušku a sledovat, jak se zdánlivě dokonalý svět mění v dystopii a lidé ve vypreparované loutky. Věčná krása a světový mír totiž nejsou zadarmo. Na konci prvního dílu série Oškliví sice svitla naděje na vyléčení v podobě vzbouřenecké lékařky a její pokusné myši, Tally Youngbloodové, ale cesta za vlastní vůlí bude stát ještě spoustu krve a potu.

Krásní - Westerfeld Scott

Krásní – Westerfeld Scott

Pokračovanie románu Oškliví. V dávnej minulosti bolo životné prostredie zdevastované, planéta preľudnená a krvácajúca v zbytočných vojnách. Potom došlo ku katastrofe, pri ktorej sa znehodnotili fosílne palivá a zahynulo množstvo ľudí. Spoločnosť sa musela globálne “reštartovať” a povedala si, že tentokrát to urobí lepšie.

Oškliví

Oškliví

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 279 Kč
  • Vyšlo: 16. 9. 2010

Každý může být úchvatně krásný, co je na tom špatného? Tally bude brzy šestnáct a už se nemůže dočkat. V jejím světě šestnácté narozeniny znamenají operaci, která člověka změní z fyzicky ošklivého……

Číst více
Krásní

Krásní

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 259 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-435-3
  • Vyšlo: 17. 12. 2010

Tally je konečně krásná. Vypadá bezchybně a má všechno, po čem vždy toužila. Ale pod vší tou zábavou – nekonečnými večírky, módními výstřelky, technologickým přepychem a naprostou svobodou, hlodá pocit, že……

Číst více

Ediční plán nakladatelství TRITON (PR)

Nakladatelství Triton připravilo na rok 2010 pro své čtenáře zejména pokračování úspěšných sérií, ale také několik nových titulů, které v zahraničí získaly prestižní ocenění. Ediční plán není v definitivní podobě – pokud jste zde nenašli své oblíbené autory, neznamená to, že se jich letos nedočkáte. Některé tituly ještě v průběhu roku přibudou, protože nechceme vytahovat všechna esa z rukávu a zároveň slibovat nesplnitelné.