Pan Pondělí – Nix Garth

V knize osudu je psáno, že první den v nové škole bude zároveň posledním dnem Arturova života. A tahle publikace se obvykle nemýlí. Toho využije (možná ne přímo zlotřilý, ale rozhodně hlavní záporák příběhu) pan Pondělí, jeden ze sedmi správců a usurpátorů Království. Pondělí má totiž problémy: Z pečlivě střeženého vězení uprchla část Vůle Architektky Království a nejsnažší způsob, jak bez škod na vlastní moci uniknout jejímu hněvu, je předat symbol vlády osobě, která se jí nebude moci ujmout.

Klíče od království 1 - Pan Pondělí

Klíče od království 1 – Pan Pondělí

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 249 Kč
  • Vyšlo: 1. 11. 2005

Artura Penhaligona zachrání před smrtí klíč ve tvaru hodinové ručičky. Společně s klíčem ale přichází epidemie vyvolaná prapodivnými tvory z jiné dimenze a Arturův vysněný svět se ocitá v nebezpečí. Cizinec jménem pan……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Triton na září-říjen 2011 (PR)

Ediční plán nakladatelství Triton na září-říjen 2011 (PR)

Podívejte se, čím v září a říjnu naplní pulty knihkupectví nakladatelství Triton. Chystá se hned osm nových titulů, pokračování oblíbených sérií i první díly nových. Zombie steampunk, ambiciózní dětská fantastika či působivý scifi thriller – seznamte se s kandidáty na místo na vašich nočních stolcích.