Pernští delfíni - McCaffrey Anne

Pernští delfíni – McCaffrey Anne

Člověk je ve své podstatě zapomnětlivý. O to víc při náporu různých nepředvídatelných problémů, které se táhnou přes generace. Své povinnosti vůči někomu, když pro něj nejsou příliš užitečné, vytěsní a odstrčí na druhou kolej. Je však udivující, že zůstali zapomenuti delfíni, kteří na Pern přiletěli spolu s původními kolonizátory. Tito tvorové, vybavení nadprůměrnou inteligencí (pro jejich druh), byli podstatnou součástí při kartografii a vysoce důležitou entitou pro rybáře, jimž poskytovali informace o počasí a ideálních místech pro lov ryb, také zachraňovali tonoucí lidi. Nicméně stalo se. Nebezpečí v podobě Vláken zaměstnalo obyvatele Pernu tak, že v jejich myslích nezbylo pro tyto tvory místo.

Pernští delfíni - McCaffrey Anne

Pernští delfíni – McCaffrey Anne

Chronologicky predposledná časť rozsiahlej science fantasy série Drakeni z Pernu, skladajúcej sa z bezmála tridsiatich diel, bude potechou pre dušu každého jej fanúšika. Horšie môže dopadnúť v očiach čitateľov, ktorí by jej prostredníctvom chceli legendárnu ságu spoznať.

Drakeni z Pernu 5 - Pernští delfíni

Drakeni z Pernu 5 – Pernští delfíni

  • Autor:
  • Nakladatelství: Triton
  • Cena: 309 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-403-2
  • Vyšlo: 11. 2. 2011

Když přiletěli lidé na planetu Pern, aby ji kolonizovali, nepřišli sami. Spolu s nimi přes hvězdné dálky dorazili také delfíni s uměle navýšenou inteligencí, aby obydleli oceány nové planety, zatímco jejich lidští……

Číst více
Únorové novinky nakladatelství Triton (PR)

Únorové novinky nakladatelství Triton (PR)

Po Brokilonu přicházíme s edičním plánem dalšího nakladatelství, ačkoliv tentokrát půjde jen o ochutnávku. Zato pořádně vydatnou – nakladatelství Triton chystá na únor hotovou smršť novinek. Mezi pěti připravovanými tituly nebude chybět druhý díl cyklu R. Scotta Bakkera Princ ničeho či pátá část Drakenů z Pernu Anne McCaffreyové. Napište nám, na co se nejvíc těšíte!