Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna

Je to již osm let, co hollywoodský producent Jerry Bruckheimer bouchal lahev šampaňského v oslavě dalšího svého hitu. Jak se brzy ukázalo, Piráti z Karibiku jsou jako obchodní značka dokonce megahitem. Proto v době, kdy se Jerrymu ne zcela daří (poslední tři filmy, v jejichž rozpočtu smočil svoji peněženku z krokodýlí kůže, tedy Čarodějův učeň, Princ z Persie a G-Force, na sebe ani nevydělaly), bylo načase sáhnout po látce, jejíž obal je označen velkým nápisem: „ÚSPĚCH ZARUČEN“. Tedy vzhůru miř, lebko s překříženými hnáty, vzhůru a ještě výš! Piráti se vrací a neodplují s prázdnou.

Na vlnách podivna - Powers Tim

Na vlnách podivna – Powers Tim

Paralelně s vyplutím čtvrtých Pirátů z Karibiku do českých kin se na knihkupeckých pultech objevuje i reedice Powersovy námořnické fantasy, tentokrát svou úpravou jasně napovídající, čím se tvůrci čtvrtého dílu pirátských eskapád na stříbrném plátně nechali inspirovat. A pro plavčíky, kteří se na tuhle čtenářskou plavbu nalodili poprvé, je v rámci pirátské cti nutno podotknout jednu důležitou věc: V knize nenajdete ani gram Jacka Sparrowa.

Na vlnách podivna - n.v.

Na vlnách podivna – n.v.

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 339 Kč
  • Vyšlo: 18. 5. 2011

Pro každého, kdo má v srdci touhu vyplout na širé pláně světových oceánů a zažít nezapomenutelná dobrodružství je tu jedna z nejlepších námořních fantasy, která v mnohém inspirovala tvůrce filmu Piráti z Karibiku – Na……

Číst více
Plout na vlnách podivna

Plout na vlnách podivna

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-239-0
  • Vyšlo: 30. 10. 2007

Syn potulného loutkáře se dostane na palubu lodě obávaného pirátského kapitána Černovouse a jako nová posila navýsost podivné posádky je svědkem každodenního využívání voodoo magie, zúčastní se dobrodružné výpravy za……

Číst více

Pevnost Speciál – Vše o Pirátech z Karibiku (PR)

Od příchodu možná nejočekávanějšího snímku letošního roku, bukanýrskou trilogii završujících Pirátů z Karibiku – Na konci světa, uplynulo sice už pár týdnů, ale Pevnost Speciál, zaměřená právě na kapitána Jacka Sparrowa a jeho kumpanii ze všech tří dílů, je stále k dostání na novinových stáncích. A pozor!!! Kromě obvyklých trumfů v podobě tematických článků, plakátů a samolepek vytahuje nové eso – přiložené DVD s uznávaným korejským historickým velkofilmem Válečník.

Pevnost - Speciál - Piráti z karibiku

Pevnost – Speciál – Piráti z karibiku

  • Autor:
  • Nakladatelství: PVS
  • Cena: 119 Kč
  • Vyšlo: 5. 6. 2007

Pirátský speciál Pevnosti s DVD Válečník * OBSAH: PIRÁTI Z KARIBIKU: NA KONCI SVĚTA * PIRÁTI Z KARIBIKU: PROKLETÍ ČERNÉ PERLY * PIRÁTI Z KARIBIKU: TRUHLA MRTVÉHO MUŽE * VŠICHNI MUŽI (A ŽENA) NA PALUBU!……

Číst více
Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí.

Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám každý týden přinášíme v této pravidelné rubrice.

1 2