Přání smrti - Thurman Rob

Přání smrti – Thurman Rob

Bratři Leandrosovi jsou zpátky. Ve čtvrté části oblíbené knižní série se vracejí hrdinové známí, neznámí, údajně mrtví, monstra, zrůdy z pověstí a mnozí efektové, až z toho člověku jde hlava kolem. Jedno vím jistě: kdyby mě Kal s Nikem potkali naživo, ani nepoznám, co mě zabilo. Já se totiž netajím s tím, že mě hrozně baví, když ti dva mají trable. A čím hůř pro ně, tím líp pro mě.

Rob Thurman: Přání smrti

Rob Thurman: Přání smrti

Kal a jeho bratr Niko zažívají se svou detektivní agenturou špatné časy. Pak si je ale najme upír Seamus, aby zjistili, kdo jej sleduje. Když posléze bratři Leandrosovi najdou Seamuse mrtvého (nebo spíš ne-nemrtvého), ukáže se, že budou muset udělat mnohem víc, než původně plánovali.

Mršina - Thurman Rob

Mršina – Thurman Rob

Kaliban Leandros a jeho bratr Niko se po jízdě z předchozího dílu mohou uznale plácat po zádech – pokud by na to měli čas. Jejich dobrodružství za sebou následují jako na běžícím páse a pro české čtenáře je teď připraveno už páté z nich. Mršina. A věřte, že s přejetými ježky na silnici nemá tohle ani zdaleka nic společného.

Přání smrti

Přání smrti

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 249 Kč
  • Vyšlo: 18. 5. 2011

Kal a jeho bratr Niko zažívají se svou detektivní agenturou špatné časy. Pak si je ale najme upír Seamus, který má podezření, že jej někdo sleduje. Jenže když bratři Leandrosovi……

Číst více
Divákův průvodce televizí (30. 7. – 12. 8.)

Divákův průvodce televizí (30. 7. – 12. 8.)

Další nášup kvalitní televizní zábavy vám přináší Divákův průvodce televizí. Tentokrát se můžete těšit na adaptaci Pratchettovy Barvy kouzel, Gaimanova Hvězdného prachu, Mooreova komiksu Z pekla nebo třeba na horor z režie Tima Burtona Ospalá díra. I nežánrové snímky nabízí nějaké ty klenoty: Nelítostný souboj, postupně odvysílanou Bournovu trilogii, poslední dílo Stanley Kubricka Eyes Wilde Shut, ujít si nenechte ani skvělý thriller Davida Finchera Hra.