Preview: Avatar (PR)

Největší filmová událost roku! Oscarový režisér James Cameron (Titanic, Vetřelec,…) začal pracovat na tomto unikátním 3D projektu před mnoha lety, kdy většinu jeho vizí ještě nebylo možno díky nedostatečně vyvinuté digitální animaci vytvořit. Cesta do fantastického světa planety Pandora čekala na svou filmovou premiéru téměř 10 let!

Preview: John Carter: Mezi dvěma světy

Preview: John Carter: Mezi dvěma světy

Za několik dní dorazí do kin další nebojácný a superschopný hrdina z matičky Země, který cestuje po cizích planetách a pomáhá jejím obyvatelům likvidovat neřešitelné potíže světových rozměrů. Možná, že si při téhle větě představíte Sama Worhingtona se svými modrými kamarády nebo někoho podobného, ale nebylo by úplně fér považovat Johna Cartera za jejich další klon.

Komiksové kukátko - březen 2011

Komiksové kukátko – březen 2011

Březen uplynul jako voda a komiksový svět nám opět přinesl mnoho novinek, ať už v rozjetých sériích nebo naprosto nové věci. Minulý měsíc jsme si užívali konce některých projektů, a to zákonitě znamená, že další musí začínat, i když některé vznikaly díky velkým ztrátám uvnitř hrdinských týmů. To už ale trochu předbíhám, takže hezky popořádku.