Příběhy vašeho života

Příběhy vašeho života

  • Autor:
  • Nakladatelství: Albatros Media - Plus
  • Cena: 299 Kč
  • Vyšlo: 7. 4. 2011

Co když stavitelé Babylonské věže vskutku dosáhli nebe – a narazili na klenbu tvrdou jako žula? * Co když správná kombinace písmen opravdu dokáže vdechnout život hlíně? * Co když se……

Číst více

Pevnost 03/2021

S novým měsícem je tady i nové číslo Pevnosti. A jako obvykle je na co se těšit! Hlavním březnovým tématem jsou čarodějky – filmové, seriálové i knižní – a dokonce se mezi nimi mihne i nějaká ta bosorka z našich končin. Krom toho na vás samozřejmě čeká kupa zajímavých recenzí a bombastická komiksová příloha – Astonishing X-men s podtitulem Nadaní.

Ceny Akademie SFFH za rok 2011

Ceny Akademie SFFH za rok 2011

Včerejší sobotní odpoledne se neslo také v duchu předávání Cen akademie SFFH za rok 2011. Byli jsme samozřejmě při tom, takže vám přinášíme výsledky. Všem vítězům gratulujeme.

Top ten nejlepších knih roku 2011

Top ten nejlepších knih roku 2011

Přelom roku je ve znamení stoupajícího počtu utopenců v šampaňském, genocidy kapří populace a epidemie nejrůznějších přehledů a žebříčků. Nikdo nejsme odolní. A i když jsem původně laboroval s potřebou seznámit vás s deseti nejdelšími spánky své kočky Mikešky, byl jsem nakonec infikován kmenem zvaným „Literární Top ten 2011“. Tož tady je…

XB-1 4/2011

XB-1 4/2011

Dubnová XB-1 udělá největší radost čtenářům, kteří si oblíbili náročný styl povídkáře Teda Chianga, Kromě úvodní novelety tu najdou i vynikající rozhovor s tímto originálním spisovatelem.