Minirecenze: Psí zima – Neomillnerová Petra

Co se týče milenců, nemá zaklínačka Lota žádné předsudky. Nepohrdne kolegy zaklínači, ani jinými chlapy. Když si však po práci na venkovském hřbitově začne s vampýrem, v zaklínačské škole z toho nejsou dvakrát nadšení. Mistr Volmar ji na uvítanou uštědří pár dobře mířených ran a někteří z kolegů to také nepřejdou mávnutím ruky. Odpor k Lotiným choutkám ovšem není to nejhorší, co si pro zaklínačku tato zima připravila.

Psí zima Petry Neomillnerové si vysloužila dotisk, Lota je zpět

Psí zima Petry Neomillnerové si vysloužila dotisk, Lota je zpět

Každý, kdo už nějaký ten pátek sleduje pole české fantastiky, má už dávno podvědomí o tom, kdo je Petra Neomillnerová. Snad všichni již od ní četli nějakou tu povídku, recenzi, anebo alespoň článek v Pevnosti. A tomu, kdo ještě neměl tu čest se s jejím velmi osobitým stylem vyprávění špinavých fantasy příběhů setkat, přijde jistě vhod nové hardbackové vydání Psí zimy se zaklínačkou Lotou v hlavní roli.

Psí zima - váz.

Psí zima – váz.

  • Autor:
  • Nakladatelství: Motto
  • Cena: 299 Kč
  • ISBN: 978-80-267-0131-6
  • Vyšlo: 20. 5. 2014

Bojovat s nestvůrami je jedna věc, a do jedné z „nestvůr“ se zamilovat druhá. Střet světů, mrazivý dech zimy, který svede pod jednu pokrývku i nepřátele a válka hladových se sytými, krutých……

Číst více

Zaklínačka Lota – Neomillnerová Petra

Zaklínač. Osoba povolaná zabíjať magické bytosti pomocou majstrovského zaobchádzania s mečom a primitívnej mágie. V krajine severne od tých našich je synonymom zaklínača Geralt z Rivie – neohrozený hrdina s bielymi vlasmi. Ale už aj Česi majú svojho zaklínača – je ňou Lota. A je určite krajšia, než ten poľský mutant!

Psí zima

Psí zima

  • Autor:
  • Nakladatelství: FANTOM Print
  • Cena: 239 Kč
  • Vyšlo: 24. 6. 2008

Stříbrný meč a ostré bílé zuby? Zaklínačka Lota a její souputník a milenec Urian svým výběrem partnera doma radost neudělali a zejména zaklínačský cech neváhá dát to rázně najevo. Lota……

Číst více
TOP 8 osobností Světa knihy 2014

TOP 8 osobností Světa knihy 2014

Fantastika si letos na pražském veletrhu Svět knihy ukousla pořádný kus programu. V Sále fantastiky se postupně vystřídají učiněné davy slavných osobností. Na koho se vyplatí dorazit?

Pevnost 3/2011

Pevnost 3/2011

Nový rok zabíhá do vyjetých kolejí. Stejně jako loni je stále zima (i když letos tužší) a my pracujeme a studujeme jako léta předtím. Avšak obránci Pevnosti zasekli meč do kamene a prohlásili: „Ne, chceme změnu!“ A máme ji tu. S novým rokem náš oblíbený časopis rozjel tematická čísla, jež nám mohou ucelit pohled na různá zákoutí fantastiky.

1 2