Pýcha, předsudek a zombie – Seth Grahame-Smith

Pýcha, předsudek a zombie – Seth Grahame-Smith

„Půjdete na ples, ale dejte pozor, ať vás nesežere zombie!“ Řekla jednoho dne paní Bennetová, když upíjela čaj a sledovala, jak jejích pět dcer leští čepele mečů a nabíjí muškety. Jakkoliv to zní bizardně, v parodii Setha Grahame-Smise najdeme zombie, zbraně, souboje, akci, lásku a hlavně pýchu a předsudek.

Pýcha, předsudek a zombie

Pýcha, předsudek a zombie

  • Autor:
  • Nakladatelství: Mladá fronta
  • Cena: 339 Kč
  • ISBN: 978-80-204-2261-3
  • Vyšlo: 6. 3. 2012

Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym… a hordou obživlých mrtvol. Posláním paní Bennettové je provdat co nejdříve všech pět dcer,……

Číst více
Filmový bulvár

Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

Preview: Abraham Lincoln: Lovec upírů

Preview: Abraham Lincoln: Lovec upírů

Brzy vletí do českých kin vrcholná ujetost letošního roku. Dostaví se legendární americký prezident, porcující upíry se střílející sekerou v ruce. Ano, tolik tedy k tomu, co musíme nutně očekávat a co by k celkovému náhledu na věc mělo bohatě stačit. Koupit popcorn, vypnout mozek a jde se na věc.