Recenzenti recenzentům 2.1 - Daniel Storch

Recenzenti recenzentům 2.1 – Daniel Storch

O projektu pojmenovaném Recenzenti recenzentům jste již dozajista slyšeli. V prvním kole jsme se věnovali recenzím literárním, kolo druhé, jehož otevírací díl právě čtete, je zaměřeno na recenze filmové. Jako první radí a odpovídá Daniel Storch, jehož jméno vám může být povědomé z časopisu Pevnost, kde pracuje již od léta roku 2003. Později se stal redaktorem televizních magazínů TV star, TV mini a TV magazín, externím spolupracovníkem kabelových programů HBO, AXN a Cinemax a v neposlední řadě externím redaktorem nově se rozvíjejícího kulturního portálu Kulturissimo.cz

Recenzenti recenzentům 2.6 - Josef Horký

Recenzenti recenzentům 2.6 – Josef Horký

V poslední části filmového kola recenzentských rozhovorů se představí jeden ze zástupců tohoto nejskvělejšího webu. A protože Boris Hokr nechtěl, přemluvila (devítiocasou kočkou, típáním cigaret o kůži na chodidlech, výhružkou maratónu ve sledování Ulice) šéfredaktorka mě. Chtě nechtě jsem se tedy pustil do odpovídání, poslušně a včas, den před uzávěrkou. Cokoliv, jen ne Ulici.

Recenzenti recenzentům 2.5 - Juraj Červenák

Recenzenti recenzentům 2.5 – Juraj Červenák

Dalšího z filmových recenzentů není třeba představovat nejen proto, že je obecně známý svou spisovatelskou i publicistickou (Pevnost, MovieZone) činností, ale také z toho důvodu, že jej rádi “zneužíváme” v komentářích našeho Seriálového seriálu, takže není na našich stránkách poprvé. Dámy a pánové, Ďuro Červenák.

Recenzenti recenzentům 2.4 - František Fuka

Recenzenti recenzentům 2.4 – František Fuka

František Fuka. Pokud patříte mezi ty diváky, jež zůstají před plátnem až do projetí posledního titulku, dost možná vám toto jméno něco říká. František Fuka je nejen recenzent, ale také majoritní tvůrce titulků u nás. Zabývat se však budeme právě jeho recenzováním – a tak jako jsou jeho recenze úsečné a svižné, s odpověďmi na tom není jinak.

Můžete na Fantasy Planet očekávat

Můžete na Fantasy Planet očekávat

Vývoj je jistě tou nejdůležitější částí života. Neméně tato poučka platí i pro život internetového projektu, jakým je Fantasy Planet. Abyste věděli, jaké novinky vás na území fantastické planety čekají v nejbližších dnech, čtěte.