Šance pro ducha - Green Simon R.

Šance pro ducha – Green Simon R.

Už je tady John Taylor, který se na Noční straně dokáže postavit prastarým démonům a ledabyle si při tom oprášit rukáv svého bílého trenčkotu. Také Eddie Drood se určitě nezalekne něčeho nadpřirozeného a klidně se vrhne doprostřed rvačky mezi trollem a upírem, jen aby uchránil řád světa. Je vůbec zapotřebí dalších hrdinů střežících náš klidný spánek? Inu… Simon R. Green si to myslí, a proto rozjíždí novou sérii, která je tematicky paralelní k Noční Straně a Tajným dějinám.

Hledači duchů 1 - Šance pro ducha

Hledači duchů 1 – Šance pro ducha

  • Autor:
  • Nakladatelství: Polaris
  • Cena: 219 Kč
  • ISBN: 978-80-7332-175-8
  • Vyšlo: 24. 6. 2011

Carnackiho institut je tu proto, aby něco udělal s duchy – uložil je k věčnému odpočinku, vypakoval nebo jim bez milosti nakopal ty jejich ektoplasmatické zadky… * Polní agenti institutu jsou ti nejlepší……

Číst více
Vidíme jen výjevy - X. (únor/březen)

Vidíme jen výjevy – X. (únor/březen)

Po tradičně slabším lednu se nakladatelé opět s vervou pustili do práce a zaplnili naše únorovo-březnové Výjevy spoustou lákavých novinek. V české fantastice se chystá jedna zajímavá knižní série, světlo čtenářského světa konečně spatří Zmije A. Sapkowského, v komiksu se vrátí Lobo, Usagi Yojimbo i Spider-Man a ve filmové sekci vás nový spolupracovník Výjevů Josef Horký pozve na hned osm žánrových a čtyři nežánrové snímky. To vše samozřejmě doplněné vyjádřením autorů, překladatelů či nakladatelů, zkrátka tím, co najdete jen v našich Výjevech. Dobrou zábavu!