Čas zlovolných aneb románová apokalypsa

Možná jste ji už někdy viděli. Křehkou bělovlasou dívku s velkým mečem. v podstatě neexistujícím oděním a zálibou v sexuálně odvážných pozicích. Luz, vlhký sen pubertálních fantazáků a jednoho postaršího španělského malíře, se poprvé objevuje na stránkách románu. A přináší s sebou epický střet dobra a zla, post-apo New York, anděly, kteří o sobě tvrdí, že anděly nejsou, něco poutavých ilustrací a bezmála 340 stránek rozvleklé, nezajímavé a překombinované nudy. Už se těšíte?

Ediční plán FANTOM Printu – druhé čtvrtletí 2014 (PR)

Ediční plán FANTOM Printu – druhé čtvrtletí 2014 (PR)

I ve druhém čtvrtletí tohoto roku si fanoušci nakladatelství Fantom Print (www.fantomprint.cz) přijdou na své – kromě osvědčených matadorů jako jsou Patricia Briggs, Robert Jordan, Lynn Flewelling nebo Ilona Andrews se představí hned dvě novicky: Chloe Neill a Nalini Singh. Na letošním veletrhu Svět knihy v Praze se pak bude křtít reprezentativní antologie Společenstvo Pevnosti, která shrnuje dvacet nejlepších povídek z magazínu Pevnost z let 2002–2012.

Mrtvý nebo živý – Millar Mark, Jones J. G.

Hype zavládl v komiksové kotlině. Docválal k nám na hřbetu komiksu, který je vedle jmen Marka Millara a J.G. Jonese potištěn názvem Mrtvý nebo živý. Žádná zásadní kampaň se nekonala, ale poblázněné superlativy zámořských recenzentů stály zato. Fantasy Planet samozřejmě nemůže zůstat s údernými tagliny pozadu.

Nightstone – RPG killer

Inovativní RPG, které se pokusilo ohrozit legendární Diablo II. Nightstone, to je její jméno. Pokud mi nevěříte, že je hra revolucí ve všech současných žánrech, pečlivě si projděte recenzi a dozvíte se pravý stav věci…