Arkwright Integral

  • Autor:
  • Nakladatelství: Comics centrum
  • Cena: 3 299 Kč
  • ISBN: 978-80-88152-49-1
  • Vyšlo: 10. 7. 2018

Velkoformátová kniha o 608 stranách, obsahuje grafické romány Dobrodružství Luthera Arkwrighta a jeho přímé pokračování Srdce Impéria. Jejich autorem je britský výtvarník Bryan Talbot, který prvně jmenovanou knihou položil základy pro vznik……

Číst více

Grandville: Když zkřížíte Sherlocka Holmese a agenta CI5…

Kdyby se mohl Sir Arthur Conan Doyle setkat s Julesem Vernem a Quentinem Tarantinem, pravděpodobně by vymysleli hrdinu brilantního v akci i v analytickém myšlení. Jeho případy by byly prosycené atmosférou globalizovaného velkoměsta a dekadence a zároveň by vzdávaly hold pokroku. Protože to není možné, musel se toho chopit Bryan Talbot. Stvořil inspektora Archieho LeBrocka, mimochodem jezevce, a poslal jej do Grandville – Paříže, jež je pukajícím pupkem světa.

Komiksové novinky pro rok 2005 – část druhá

Dnes se podíváme na další komiksová nakladatelství a jejich plány v letošním roce. Hlavní pozornost ze strany komiksářů bude jistě věnována Comicscentru, které v loňském roce svoje fanoušky vůbec nepotěšilo. Spíše naopak. Podaří se tedy CC comeback? Vydá Mot třetího Oskara Eda? Bude AFFL pokračovat ve vydávání italských sérií?