Star Trek - Alan Dean Foster

Star Trek – Alan Dean Foster

Hned zpočátku si tato kniha s sebou nese dva výrazné handicapy. Prvním je fakt, že na pulty doráží tři roky po premiéře Abramsova filmu a druhým, ale snad jen pro některé, může být i skutečnost, že se jedná o přepis filmového námětu, což za prvé automaticky svádí ke srovnávání s filmem a za druhé oslabuje pozici knihy jako samostatného literárního díla.

Star Trek

Star Trek

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser-books
  • Cena: 289 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-282-6
  • Vyšlo: 19. 3. 2012

Kirk. Jeden vyrůstal na kukuřičných polích v Iowě, pral se za svou nezávislost, chtěl uniknout životu, který mu chystal jenom lhostejnost, marnost a zapomnění. Spock. Druhý vyrůstal mezi rozeklanými skalami drsné……

Číst více
Ediční plán nakladatelství Laser-books 
– leden až duben 2012 (PR)

Ediční plán nakladatelství Laser-books – leden až duben 2012 (PR)

Trochu netradičně vám přinášíme výhled do edičního plánu nakladatelství pouze na třetinu letošního roku, na druhou stranu jde o tituly, jež jsou v podstatě hotové a jejich vydání tak nestojí prakticky nic v cestě. Vzhledem k tomu, že máme konec února, některé z nich už naleznete na knižních pultech a jiné se na nich objeví co nevidět. Jak už to u Laser-books bývá, výběr je rozmanitý a každý by si měl najít to své, v letošním roce se dokonce našlo i něco pro příznivce domácí fantastiky.

Vidíme jen výjevy – V. (duben/květen)

Výjevy máme rádi a doufáme, že vy také. Dokonce, protože jsme optimisté, doufáme, že je mají rádi i nakladatelé. Nejen že se jedná o službu jejich počinům, ale navíc si mohou psát a povídat s mladými, inteligentními a krásnými lidmi, kteří je slušně (třeba ve tři ráno) a nenásilně (díky googlu vím, kde bydlíš a parkuješ) prosí o nějaké to vyjádření, případně kontakt na žádoucí osobu (ještě se můžeš zachránit, ale musíš udělat tohle…). Vlastně je udržujeme v pohotovosti a ve formě, že jo?

Ediční plán nakladatelství Laser-books (PR)

Ediční plán nakladatelství doslova překypuje zajímavými tituly. Chybět nesmí slavná a oblíbená jména jako Dan Simmons, China Miéville, Orson Scott Card, William Gibson, Tim Powers nebo editorská hvězda Gardner Dozois. Ovšem dočkáte se i knih od nadějných nováčků, stačí snad zmínit Scotta Lynche, Johna C. Wrighta, Daniela Abrahama, Jaye Lakea či Elizabeth Bearovou. Každý si tak bude moci vybrat z tradičně bohaté a různorodé nabídky nakladatelství Laser-books.