Svitky z Londýnského mostu

Svitky z Londýnského mostu

Jak to dopadne, když se známá ilustrátorka mnoha fantasy příběhů pokusí sama jeden napsat? Nadmíru dobře. Jana Maffet Šouflová dokázala, že umí nejen skvěle kreslit a hrát na harfu, ale i uplatňovat své další schopnosti, k nimž patří nepochybně i literární talent.

Svitky z londýnského mostu

Svitky z londýnského mostu

  • Autor:
  • Nakladatelství: Straky na vrbě
  • Cena: 330 Kč
  • ISBN: 978-80-87364-47-5
  • Vyšlo: 22. 9. 2014

Lehce humorná detektivka s fantasy prvky odehrávající se na londýnském mostě roku 1306. Na této monumentální stavbě připomínající svérázné město se kromě nekonečných davů pocestných vyskytují i duchové, rozličná tajemná stvoření a samozřejmě……

Číst více

Lionet opět zasahuje

Víte, jak ulovit jednorožce? Jaký je rozdíl mezi harfou a lyrou? Odkud pochází slavný cider? Kdo stojí za zavedením první kočárové linky do Londýna? Může lidské tělo zmýdelnatět? A je přípustné, aby biskupství provozovalo nevěstinec? Odpovědi vám dá Lionet skrze své podivné příběhy.

Praha mlhou oděná

I objevilo se zvláštní znamení na nebi: těhotná rodící žena, kterou ohrožuje rudý drak, toužící pohltit ženino dítě. Po porodu bylo dítě vzato do nebe a žena odešla na poušť. Potom proběhla na nebi válka, v které byl drak poražen archandělem Michaelem.

Čtenáři čtenářům: knižní tipy I

Čtenáři čtenářům: knižní tipy I

Vánoční soutěž skončila, ceny pro výherce jsou buď na místě určení, nebo ještě v rukou České pošty, a je nejvyšší čas podělit se o vaše knižní tipy. Sešlo se jich víc než dost, a proto jsme doporučené tituly rozdělili do několika článků. Dnes přicházíme s první částí. Takže se bez dalšího zdržování pojďme podívat, jaké zapomenuté klenoty jste doporučili!