Tajný atlas - Stackpole Michael A.

Tajný atlas – Stackpole Michael A.

Mnoho z vás už asi někdy snilo o dalekých výpravách do neznáma, kam lidská noha ještě nevstoupila. Všechno to nebezpečí v podobě divokých zvířat, smrtelně nebezpečné krajiny a domorodých obyvatel je prostě lákavé. Ne každému se ovšem něco takového poštěstí. Dobrá zpráva je, že tohle všechno můžete prožít i v teple domova.

Kartomancie – Michael A. Stackpole

Kartomancie – Michael A. Stackpole

Druhá část trilogie Věk objevů Michaela A. Stackpola je tu. Od prvního dílu se nic nezměnilo, takže můžeme čekat znovu velkou dávku dobrodružství. Tentokráte jde však již do tuhého a příchod desátého boha předznamenává velkou bitvu o osud celého světa.

Michael A. Stackpole: Kartomancie (Věk objevů II) - exkluzivní ukázka

Michael A. Stackpole: Kartomancie (Věk objevů II) – exkluzivní ukázka

Bezejmenný nepřítel stojí před branami a vypadá to, že existuje jediná cesta, jak zachránit Nalenyr před zapomněním. Dávní hrdinové, kteří už jednou bránili zemi, musejí být znovu probuzeni. Ke splnění tohoto cíle je však zapotřebí vykonat cestu do Pustin, kde jsou podle pověstí uvězněni – do Pustin, ve kterých není nouze o magii a nebezpečí.

Věk objevů 1 - Tajný atlas

Věk objevů 1 – Tajný atlas

  • Autor:
  • Nakladatelství: Epocha + Triton
  • Cena: 399 Kč
  • ISBN: 978-80-7387-464-3
  • Vyšlo: 15. 11. 2011

V zemi Nalenyr se rodina knížecího kartografa těší výsadnímu postavení. Její členové nejen kreslí mapy, ale rovněž zkoumají neprobádaná území a rozšiřují a aktualizují dosud známé vědomosti o světě. Jejich talent jim……

Číst více
Trilogie se uzavírá! Přichází Nový svět (PR) + exkluzivní ukázka

Trilogie se uzavírá! Přichází Nový svět (PR) + exkluzivní ukázka

Trilogie Věk objevů se odehrává ve světě, kde jsou knížecí kartografové váženými členy společnosti. Jejich úkolem není pouze mapy vytvářet, ale i aktualizovat, zkoumat neznámá místa a posouvat meze lidského poznání. Za hranicemi známého světa se totiž skrývá nejen nesmrtelné zlo, které se opět probouzí, ale také celé kontinenty, u nichž nápis „Zde žijí nestvůry“ není jen prázdnou frází. Pověsti ožívají a legendy se ukazují být skutečností. Nadchází čas, kdy se celý svět změní – nebo zahyne.