Top 10 nejlepších knih roku 2014

Top 10 nejlepších knih roku 2014

Páni, znáte tu pohádku o Měsíci a smutnejch lidech z Tankového praporu? Ne? Tak si to přečtěte. Nebo jo? No tak si dosaďte za měsíc rok. Jo, zase je jeden v pr.. yči. Nastal tedy čas tradic. A tradičních žebříčků.

Pevnost 01/2014 + kniha Děti plástve 1

Pevnost 01/2014 + kniha Děti plástve 1

  • Autor:
  • Nakladatelství: Ing. Kristina Nowakowska + Epocha
  • Cena: 139 Kč
  • ISBN: 978-80-7425-201-3
  • Vyšlo: 20. 12. 2013

Jak příloha nové Pevnosti je volné pokračování úspěšného románu Josefa pecinovského Plástev jedu. Představte si svět, který je tak přelidněný, že celý povrch kontinentů je zastavěný až do výšky několika set……

Číst více
Daniel Tučka –nejlepší autor steampunku

Daniel Tučka –nejlepší autor steampunku

Vydal bezpočet povídek. Vyšla mu už i kniha. A není troškař, takže chystá další. Sešli jsme se v příjemné hospůdce, kde mají vlastní minipivovar a jak jsme se jednomyslně shodli, i nejlepší pečenou kachnu vůbec. V tomto příjemném prostředí i samotný rozhovor s Danem Tučkou stál za zaznamenání. A tak jsme jej zaznamenali!

Dojmy z devátého Animefestu

Dojmy z devátého Animefestu

Devátý ročník Animefestu, nejstaršího, nejlepšího a největšího conu tohoto druhu v České republice, právě skončil. Stála jeho návštěva za to? Zvládli organizátoři přesun do nových prostor brněnského výstaviště? Jaký byl nejlepší film celé akce? Odpovědi na tyto a další otázky byste měli nalézt v této subjektivní reportáži.