Umrlčí tanec - Daniel Tučka

Umrlčí tanec – Daniel Tučka

Kráčí krajem. Oděna v kosti, oděna v slzy, v skřípot zubů a skřípání kol pohřebních vozíků. Vyzvala k tanci miliony a její stopa staletím je černá jako její jméno. Černá smrt. Mor. Po staletích zdánlivého míru opět vyzve své protivníky k tanci. K umrlčímu tanci…

Daniel Tučka –nejlepší autor steampunku

Daniel Tučka –nejlepší autor steampunku

Vydal bezpočet povídek. Vyšla mu už i kniha. A není troškař, takže chystá další. Sešli jsme se v příjemné hospůdce, kde mají vlastní minipivovar a jak jsme se jednomyslně shodli, i nejlepší pečenou kachnu vůbec. V tomto příjemném prostředí i samotný rozhovor s Danem Tučkou stál za zaznamenání. A tak jsme jej zaznamenali!

Křest románu Daniela Tučky Umrlčí tanec (PR)

Křest románu Daniela Tučky Umrlčí tanec (PR)

Dne 21. března roku tohoto proběhne v prostředí slovutné literární kavárny Krakatit autogramiada Umrlčího tance! Umrlčí tanec jest knihou pěknou, plnou originelních persón a nečekaných dějových zvratů, taktéž jazykem slušným a umně tvarovaným oplývající, k potěše čtenářů našich nadějným spisovatelem panem Danielem Tučkou sepsanou.

Umrlčí tanec

Umrlčí tanec

  • Autor:
  • Nakladatelství: Straky na vrbě
  • Cena: 235 Kč
  • ISBN: 978-80-87364-36-9
  • Vyšlo: 6. 12. 2012

Pradávná kletba obchází ulicemi, stírá hranice mezi minulostí, přivolává mrtvé a zapomenuté. Po dláždění zní dupot vojáků s mušketami a chřestot kostí. Ve stokách bublá hněv. Vlčí znamení opouští hrob. Krvelačný……

Číst více
Umrlčí tanec (PR)

Umrlčí tanec (PR)

Pradávná kletba obchází ulicemi, stírá hranice mezi minulostí, přivolává mrtvé a zapomenuté. Po dláždění zní dupot vojáků s mušketami a chřestot kostí. Ve stokách bublá hněv. Vlčí znamení opouští hrob. Krvelačný inkvizitor procitá ze staletého spánku. Kdo bude čelit smrti, když někdejších ochránců města zbyla jen hrstka?