Věšet každý může - Pilipiuk Andrzej

Věšet každý může – Pilipiuk Andrzej

Hřbitovní hyena, notorický alkoholik, průserář, vidlák, Polák a exorcista samouk v jedné osobě už zase shlíží na čtenáře z obálky nové knihy. Ušanka, holínky a otřepaný kabát z dob druhé světové války, v ruce srp, za pasem kladivo. Ano, nechvalně známý Jakub Vandrovec znovu zasahuje a žádný vlkodlak, komunista nebo upír si před ním nemůže být jistý zdravím ani životem.

Věšet může každý – Pilipiuk Andrzej

Recenze originálu.
Početní milovníci dobrodružství vesnického exorcisty – amatéra Jakuba Vandrovce – mohou zajásat. Na polských knižních pultech se nedávno objevila již pátá kniha, popisující jeho neuvěřitelné příhody. S radostí mohu konstatovat, že i když Jakubovi táhne na stovku, devastující zub času se nijak nepodepsal na pevnosti jeho rukou, ani na jeho chuti na podomácku vyráběnou kořalku.

Princezna - Pilipiuk Andrzej

Princezna – Pilipiuk Andrzej

Připravte si alchymistické aparatury, nože a pistole, polský Krakov ještě nikdy nebyl tak nebezpečný. Průvodcem vám budou tři velmi výjimečné ženy, kterých se však nesmíte ptát na jejich věk. Buď by se urazily, nebo byste jim nevěřili. A na rovinu, tato kniha neobsahuje Jakuba Vandrovce! (Možná.)

Věšet každý může

Věšet každý může

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser-books
  • Cena: 249 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-314-4
  • Vyšlo: 1. 10. 2010

Když se nepřátelské armády perou u tvého domu, když Zelení mstitelé vstupují do akce a silná egyptská kletba hrozí všem a všemu, objeví se On. Není superhrdina, nadčlověk, nezachraňuje lidstvo ve……

Číst více
Kroniky Jakuba Vandrovce - komplet

Kroniky Jakuba Vandrovce – komplet

  • Autor:
  • Nakladatelství: Laser
  • Cena: 1 354 Kč
  • ISBN: 978-80-7193-365-6
  • Vyšlo: 9. 4. 2013

Jedinečná možnost získat komplet všech šesti knih popisujících dobrodružství jednoho z nejlepší exorcistů a špiritusualistů jakého kdy svět poznal. Ani ruský generál toho nevypije víc než Jakub Vandrovec, který se poté……

Číst více
Ceny Akademie SFFH za rok 2010 – výsledky

Ceny Akademie SFFH za rok 2010 – výsledky

Na mezinárodním knižním veletrhu Svět knihy byly v sobotu 14. 5. předány Ceny Akademie scifi, fantasy a hororu. Moderování se ujala tradiční dvojka Eva Decastelo – Richard Klíčník. Roli předávajících si užil například ředitel nakladatelství Argo Milan Gelnar, Jana Jůzlová či Jaroslav Rudiš. Přinášíme kompletní výsledky.

Literární novinky z Polska

Polská produkce fantastické literatury kvalitativně i kvantitativně převyšuje cokoliv mezi kanálem La Manche a řekou Bug. S většinou z této masy se průměrný český fanoušek nemá šanci setkat, ale o knihách, o kterých dnes budu psát, to určitě neplatí. Na trh totiž přicházejí netrpělivě očekávané nové knihy Andrzeje Sapkowského a Andrzeje Pilipiuka. Nebude škodit si o nich něco říci.