Soutěžíme o komiks X-men: První třída

Milí čtenáři, po malé pauze načínáme prázdninové soutěžení na Fantasy Planet nedávno vydaným komiksem X-Men: První třída – Nejsvětlejší zítřek, který věnovala nakladatelství BB/art a Crew. Odpovědi na otázky posílejte na……

X-Men: První třída - Nejsvětlejší zítřek

X-Men: První třída – Nejsvětlejší zítřek

  • Autor:
  • Nakladatelství: Bb/art
  • Cena: 499 Kč
  • ISBN: 978-80-7381-938-5
  • Vyšlo: 8. 7. 2011

V současnosti je Xavierova škola pro nadanou mládež vzkvétající institucí, kde se nová generace mutantů učí používat své super-schopnosti. Nezkušení mutanti zde studují pod vedením skupiny ostřílených veteránů, kteří navíc školu……

Číst více
X-men: První třída

X-men: První třída

V celé té pestré nabídce remakeů, sequelů, prequelů, originů, spin-offů a bůh ví, čeho ještě, se zákonitě jednou za čas musí objevit nějaký, který není tak docela zbytečný. Nějaký, na který se dá i koukat. Nějaký, který bude diváky alespoň trochu bavit. Právě takový nejnovější film o lidech s faktorem x zmutovanými geny není. On totiž baví přímo královsky.

X – rudé znamení jako předzvěst neodvratitelného zlovolného zániku

Co by člověk udělal, pokud by se mu do rukou dostal tajemný předmět, kupříkladu v podobě obstarožního deníku v kožené vazbě, a již jen samotná přítomnost takovéhoto předmětu v jeho rukách vlastně předznamenává jeho smrt? Navíc je znamením toho, že jakási síla či síly si jej vybraly podle určitých vlastních kritérií, kteréžto vlastnosti přesně spěly k neodvratnému zániku daného člověka třímajícího v roztřesených rukou nechápavě a nevěřícně tento deník?

Rozhovor s Pavlem Skořepou, autorem, za kterého hovoří jeho dílo – část první

Na světě se ocitly Zlověsti – zvláštní kniha, ve které jsou vedle sebe povídky se stopami mrazivého tajemna a básně, zneklidňující emotivní výpovědi z autorova života. A my se vydáme po stopách tajemného tvora, který má knihu na svědomí – Pavla Skořepy. V první části rozhovoru se podíváme na prvopočátky jeho tvorby a rozebereme, jak vznikala jeho prvotina.

Marie Domská – vítězka Ceny Karla Čapka 2019 v kategorii novela chystá svoji první knihu!

Není to zas tak dávno, co jsme v recenzi Mloka, neboli souboru nejúspěšnějších povídek se soutěže Cena Karla Čapka chválili novelu Marie Domské Kchrat.
Netrvalo dlouho a Marie Domská připravuje svoji první knihu – sci-fi Kchrat – Ujasnit si hranice.
A my přinášíme kromě pár dalších informací také ochutnávku v podobě jedné z povídek!

1 2 3 62