Y: Poslední z mužů: Cykly

Apokalypsa chromozomů Y obestřela svět. Matriarchát se stal světovou politikou, náboženstvím i životním stylem. Nakonec se ukázalo, že silné pohlaví není až tak silné a něžné pohlaví ani zdaleka tak něžné a nevinné, jak se doufalo. Vymýcením mužů by nevznikl eden, jak nás učí feministky, ale ani procházka údolím ňader à la Hugh Hefner.

Y: Poslední z mužů 2 - Cykly

Y: Poslední z mužů 2 – Cykly

  • Autor:
  • Nakladatelství: BB/art, Crew
  • Cena: 399 Kč
  • Vyšlo: 25. 3. 2010

Poslední muž na Zemi. Chce jenom najít svou dívku a mít klid… jenže svět s ním má jiné plány. Pro někoho je prostředkem k záchraně světa, pro někoho symbol utlačovatelů, který je……

Číst více
Y: Poslední z mužů 1-6

Y: Poslední z mužů 1-6

  • Autor:
  • Nakladatelství: BB/art + Crew
  • Cena: 2 444 Kč
  • ISBN: 978-80-7381-339-0
  • Vyšlo: 22. 8. 2012

Jeden z nejlepších komiksových cyklů posledních let. * Skládá se z komiksových knih: Jako jeden muž, Cykly, Malý krok pro lidstvo, Heslo, V kruhu a Holky s holkama. * Svět bez mužů by ani……

Číst více
Y: Poslední z mužů 5: V kruhu

Y: Poslední z mužů 5: V kruhu

Yorick už má za sebou skoro dva roky ve světě, o kterém sní všichni muži. Ve světě, kde během jediného okamžiku vymřeli ne zrovna lákavým způsobem všichni muži světa až na jednoho. Zkuste si to představit, tři miliardy ženských, to je možná i miliarda v použitelným věku pro mladýho chlapa. To budou minimálně desítky milionů nádhernejch bab, který skočej po prvním p… však víte, co tím chci říct. My se každopádně už popáté přesvědčili, že ona to zase taková výhra není.

Vidíme jen výjevy - VIII. (říjen/listopad)

Vidíme jen výjevy – VIII. (říjen/listopad)

A jsme tu opět s přehledem vybraných kulišáren, které na nás nakladatelé tento podzim chystají. Omlouváme se za téměř dvoutýdenní zpoždění (blackout FP si vyžádal i větší oběti než odložení publikace Výjevů) a absenci filmových novinek, jinak ale v osmém dílu našeho seriálku najdete vše, na co jste zvyklí – krásné obálky, anotace, vyjádření zainteresovaných… Na co se tedy v říjnu a listopadu můžeme těšit?

Juraj Červenák: Kámen a krev

Černokněžník Rogan, bohatýr Ilja, kapitán Báthory, lovec Bivoj a další hrdinové z románových cyklů Juraje Červenáka se vracejí ve sbírce povídek a novel, které mapují autorovu tvorbu od devadesátých let až dodnes. Všechny texty vycházejí v upravené podobě a nechybí ani zcela nové příběhy.

Et in Arcadia Ego - 2. část: Oko bouře

Et in Arcadia Ego – 2. část: Oko bouře

Minulost, budoucnost, vše se slévá dohromady, jak Eridias pokračuje v strastiplné cestě za svým posláním. Zatímco v káhirském podzemí zuří boje o holý život, William Drake odhaluje ve stínu pyramid největší tajemství
naší minulosti. Zbývá pouhých osm dní…

Ediční plán nakladatelství TRITON (PR)

Nakladatelství Triton připravilo na rok 2010 pro své čtenáře zejména pokračování úspěšných sérií, ale také několik nových titulů, které v zahraničí získaly prestižní ocenění. Ediční plán není v definitivní podobě – pokud jste zde nenašli své oblíbené autory, neznamená to, že se jich letos nedočkáte. Některé tituly ještě v průběhu roku přibudou, protože nechceme vytahovat všechna esa z rukávu a zároveň slibovat nesplnitelné.