Záhada jménem Eden

Záhada jménem Eden

Cestování časem bylo, je a bude předmětem mnoha sporů. Neustále si totiž klademe otázky, je něco takového opravdu možné? Bude se lidstvo jednou vracet do minulosti, aby napravilo své chyby? A jak takové změny posléze přepíší budoucnost? Odpovědi v knize Eden z pera Helen Douglasové sice nenaleznete, ale přeci jen je tady možnost, že je v knize obsažena budoucnost lidstva.

Punisher MAX 13: Vánoce na odstřel

  • Autor:
  • Nakladatelství: BB/art
  • Cena: 399 Kč
  • ISBN: 978-80-7595-301-8
  • Vyšlo: 25. 11. 2019

Vánoce v rudé Vánoce jsou svátky… pomsty. Po jednom mafiánském pohřbu si skupina vdov usmyslí, že najme ideálního zabijáka, který je konečně zbaví muže, jenž jejich manžely dostal do rakví. Jak……

Číst více
Robert V. S. Redick: Spiknutí Ryšavého vlka (PR)

Robert V. S. Redick: Spiknutí Ryšavého vlka (PR)

Nakladatelství Argo si se svou edicí Fantastika stihlo za krátkou dobu vybojovat pořádné – a zasloužené – místo na slunci. Klasika se nám zde v rychlém sledu prolíná s knihami, z nichž klasika brzy bude, či ambiciózními a mimořádně zajímavými projekty. Mezi posledně jmenované patří i román Roberta V. S. Redicka, Spiknutí Ryšavého vlka.

Diablo – 14 let v podzemí

Nebyl první, ale zařadil se mezi nejvýznamnější. Nechtěl vládnout, přesto ovládl srdce mnohých hráčů a navždy změnil žánr RPG. Projekt, jenž se nesmazatelně zapsal do historie a potvrdil nadvládu Blizzard Entertainment na poli RPG/RTS PC her.

Vidíme jen výjevy – IV. (únor/březen)

Tak, nejstudenější měsíc máme za sebou a již brzy se všechno pomalu, ale jistě začne probouzet k novému životu. Mrazivý leden byl ideálním obdobím zalézt si s knížkami pod peřinu a dočíst všechno, na co během uplynulého roku nebyl čas. Nových titulů totiž moc nevyšlo. Nyní jsou ale nakladatelé po zimním spánku opět v plné síle a chystají spoustu lahůdek.

Ukázka: Dům mrtvých

První díl epické fantasy Měsíční zahrady od Stevena Eriksona se u nás setkal s kladným ohlasem. Ještě letos by měl vyjít díl druhý s názvem Dům mrtvých, z kterého si již teď můžete přečíst ukázku.

Historie fantasy I

Ke kořenům fantasy      Pojem – výraz fantasy se na SF scéně objevil poměrně nedávno, někdy na přelomu šedesátých a sedmdesátých let, jako označení šuplíku, do kterého se začalo rvát……