Zakázaná Hra: Lovec

Zakázaná Hra: Lovec

Kdo by dnes již neznal L.J. Smith, opěvovanou nebo naopak haněnou autorku nejspíš nikdy nekončící série Upíří deníky. Tato spisovatelka toho již má na svém kontě více, tentokrát ovšem zabrousila do zcela nových vod, přesto se stále drží v žánru young adult. Získá si její nejnovější dílo Zakázaná Hra: Lovec své fanoušky, nebo je to čtení vhodné jen pro děti?

Zakázaná Hra 1 - Lovec

Zakázaná Hra 1 – Lovec

  • Autor:
  • Nakladatelství: Fragment
  • Cena: 199 Kč
  • ISBN: 978-80-253-2370-0
  • Vyšlo: 18. 2. 2015

Když vcházela do obchodu, myslela si, že jen koupí dárek k narozeninám a zase půjde. Prodavačovy bledě modré oči ji ale zcela uhranuly. Když odcházela, v ruce nesla HRU a také mrazivou……

Číst více

Kto vie, kam nás odvezie jedna prapodivná tramvaj…

Dnes je normálne, že si môžeme, ak chceme, kúpiť erotický časopis, či pozrieť film s ešte podrobnejším obsahom, ako má pár fotiek v časopise. No boli časy, kedy ľudia takého možnosti bežne nemali. Erotika stála mimo zákon a napísať už len obyčajnú poviedku šteklivého charakteru bolo trestné. Poďme sa pozrieť, ako by to vyzeralo, keby nás tajomná Tramvaj č. 1852 odviezla niekam, kde sa rozkoši medze nekladú.

Historie moderní science fiction #5: 1996-1997

Kromě česky nedávno vyšlých románů “Odhalený vesmír” či “Hrozba z moře klidu” nebyl rok 1996 z hlediska SF nikterak silný. Ani rok následující nepatří mezi takové, které by přinesly mnoho kvalitních titulů. Objevily se však zajímavé debuty, ale také uznávaný román “Věčný mír” od Joa Haldemana.