Zůstat pohromadě…

Zůstat pohromadě…

Zákon praví, že život je posvátný od okamžiku početí. Zapomeňte proto na potraty. Pokud ale s dítětem vydržíte do jeho 13. narozenin, během následujících pěti let ho můžete kdykoli poslat na rozpojení a díky jeho orgánům zachránit mnohem cennější členy společnosti. No není to paráda?

Bez šance: Zůstat pohromadě je jejich jediná naděje

Bez šance: Zůstat pohromadě je jejich jediná naděje

Nakladatelství Euromedia Group – Knižní klub vydává fascinující a temnou dystopii ze světa, kde společnost po dlouhé občanské válce zavedla nový zákon o životě. Každé dítě má právo na život od chvíle početí až do věku třinácti let. Mezi třinácti a osmnácti je ale na rodičích, jestli ho vychovají až do dospělosti, anebo ho pošlou… rozpojit.

Dech 2 - Vzdor

Dech 2 – Vzdor

  • Autor:
  • Nakladatelství: Baronet
  • Cena: 299 Kč
  • ISBN: 978-80-269-0033-7
  • Vyšlo: 25. 11. 2014

Bea, Alina a Quinn jsou na útěku. Odstartovali povstání a byli nuceni odejít z kapsule, jediného místa, kde je dostatek kyslíku. Bea přišla o rodinu, Alina ztratila domov a Quinn výsadní postavení.……

Číst více

Fikce se prolíná s realitou, minulost se současností a nikdo není tím, kým se zdát být.
Příběhy mají sílu prokousat se až do nitra vypravěčovy duše. Stačí vkročit na území, kde roste lilie zlatolistá…

KVAK! čili žachy

Víte, jak dělá česká žába? Kvak kvak. Víte, jak dělá slovenská žába? Nemlich stejně. A víte, jak dělá maďarská žába? Breki breki! A stejně budou dělat i rodiče, až zjistí, že hra Kvak! není vůbec tak dětská, jak na první pohled vypadá, ale že se u ní musí strategicky myslet a dokonce promiskuitně souložit!

Brent Weeks - Černý arcimág 1

Brent Weeks – Černý arcimág 1

Ty tam jsou doby, kdy žánru fantasy vládli bílí rytíři s magickými meči či správňáčtí mágové (vyvolení postarším čarodějem-seniorem), kteří svou sílu čerpali z pravdy a lásky. Hrdinové se možná změnili, cíle však nikoli. Pořád se hraje o hodně: o život, o moc, o osud světa. Stejně jako v Nočním andělovi, i ve druhé Weeksově trilogii Světlonoš budeme svědky nesmiřitelného zápasu, který bude muset tentokrát podstoupit arcimág Gavin Guile. V Guileově světě totiž síla čarodějů vyvěrá z barevného spektra. Někdo ovládá magii zelenou, jiný rudou, další zase žlutou. Pouze hlavní hrdina je arcimág, jehož moc zahrnuje všechny barvy. Bude to ale stačit, aby svět, který vybudoval, dokázal udržet pohromadě?

Patricia Briggs: Dvojí spravedlnost (Alfa a Omega 3)

Patricia Briggs: Dvojí spravedlnost (Alfa a Omega 3)

Poté, co vlkodlaci vystoupili na veřejnost, si nemohou dovolit negativní publicitu. Přestupky, které by se v minulosti daly přehlédnout, musí být nyní tvrdě potrestány.
Napětí ze špinavé práce, kterou Charles pro otce odvádí, si na něm vybírá krutou daň. Hrozí, že z kata se stane odsouzený…
Smečce proto příjde vhod, když ji FBI požádá o pomoc s případem sériového vraha. Charles a Anna jsou vysláni do Bostonu, v naději, že Charlese nová práce zklidní.
Oba brzy zjistí, že nejen poslední oběti byli vlkodlaci. Někdo si vzal na mušku jejich druh. A Charles s Annou ze sebe udělali zřetelný cíl…

Proudy Želesa – 5. část

Železný prales, zkráceně též Želes, je divoký, opuštěný a neprostupný hvozd na březích řek Hodry a Cholše, který se vyznačuje dokonalým, a tudíž velmi nebezpečným splynutím fauny a flóry s kovy. Spisovatel Jiří Mazurek do tohoto prostředí zasadil román Želes, jehož volné (tedy určené i pro ty, kteří první díl nečetli) pokračování vychází v listopadu a prosinci rozdělené na šest částí exkluzivně na Fantasy Planet. Přejeme pěknou zábavu.

Než přiletěl asteroid

Série amatérské povídky.
Tahle alternativní historie (pokud není pravdivá :-)) určitě potěší všechny badatele i archeology, co se snaží najít největší, nejstarší a nejzachovalejší pozůstatky vyspělé civilizace, která pobíhala po matičce Zemi v dobách opravdu dávno minulých.

Krvavá cesta pomsty

Série amatérské povídky.
Opět vám přinášíme další povídku. Aleš Incédi u nás není neznámý a ani tentokrát se není vůbec za co stydět. Na FP jste si už mohli přečíst lepší příběhy, ale z amatérských povídek, které nám posíláte, patří tato mezi nejlepší. Neváhejte a pošlete nám také něco svého a poperte se s ostatními o možnost publikovat na FP. Alešovi se daří, třeba se bude dařit také právě vám!

1 2