Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

filmbulvar

Bioexorcistův návrat?

Tento drb patří mezi moje oblíbené, jelikož se však v poslední době zvěsti o vzniku sequelu Beetlejuice Tima Burtona množí, nemůžeme je brát na lehkou váhu. Do role by se měl dokonce vrátit Michael Keaton, o scénář se postará Seth Grahame-Smith, který s Burtonem pracoval na nepříliš vydařených Temných stínech. Byli byste rádi za návrat Beetlejuicův?

Nexus

Ve světě science fiction románu Nexus spisovatele Rameze Naama jsou lidé geneticky upravováni. Jeho četba se tak zalíbila producentům společnosti Protozoa (jedním ze zakladatelů je Darren Aronofsky) – proto není překvapivé, že by měl knihu do podoby scénáře přepsat scénárista Mark Heyman, který stál za Černou labutí.

Starý zákon útočí

Zdá se, že se blíží další vlna biblických velkofilmů. Jeden z největších příběhů Starého zákona – Mojžíšovo vyvedení lidu židovského z útlak Egypťanů – je v současnosti připravován hned nadvakrát. Od režie prvního sice odstoupil Steven Spielberg, ke kormidlu by však mohl přistoupit Ang Lee, trojnásobný držitel Oscara (2× režie, jednou cizojazyčný film). Druhý Exodus pravděpodobně povede Christian Bale pod vedením Ridleyho Scotta, který by herce rád viděl v hlavní roli.

Čtvrtý Jurský park má konečně šéfa

Chvíli se spekulovalo, že se po čtvrté mezi roztomilé dinosaury podíváme společně se Stevenem Spielbergem, který nedávno odsunul natáčení sci-fi Robokalypsa. Nakonec si ale s dinosaury půjde hrát téměř neznámý Colin Trevorrow (Safety not Guaranteed). Tak snad ho ty obrovské ještěrky nerozcupují na cáry.

Krátké zprávy:

Josh Duhamel se objeví v malém cameu v Transformers 4. Co mu taky jiného zbývá, když na rozdíl od Shii LaBeoufa o lepší nabídku nezakopne.

Kdysi uznávaný Nicholas Cage oznámil, že možná vznikne třetí díl Ghost Ridera. Zároveň prohlásil, že si v něm nezahraje. Že by snad konečně zaplatil všechny dluhy a odešel do důchodu?

X-men: Days of Future Past se objeví i Colossus.

Studio Universal hodlá zfilmovat sci-fi Sagittarius A scénáristického a producentského dua Roberto Orci a Alex Kurtzman (Transformers, Abramsův Star Trek či Mission: Impossible).

Premiéra další sci-fi sourozenců Wachovských Jupiter Ascending byla studiem Warner Bros stanovena na červenec 2014.

Překvapení týdne na závěr: Paul W.S. Anderson bude režírovat 6. díl Resident Evilu.

Trailerovaná:

Kick-Ass 2, tentokrát bez režijního dohledu Matthewa Vaughna. A je to dost znát.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď