Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí. My toto kvantum zpráv přefiltrujeme a ty nejzajímavější vám budeme každý týden přinášet v této nové rubrice.

Wolverine

Rodí se hvězda?

Zdá se, že nedávná informace, již jsme zveřejnili i v jednom z našich filmových bulvárů, o možném účinkování Toma Hiddlestona v hlavním roli remaku Vrány už neplatí. Nynějším potenciálním Ericem Dravenem je jiný Eric – ten z Pravé krve, civlním jménem Alexander Skarsgard, mimo jiné i budoucí Tarzan. Vikingova kariéra zdá se zdárně roste, z čehož máme radost.

Star Wars novinky

Před dávnými časy v předaleké galaxii se bude pokračovat již velice brzo. Režisér Epizody VII J.J. Abrams a studio Walt Disney tak do světa pouští další a další dílčí informace. Další Hvězdné války budou natočeny (a digitální efekty k nim budou vyrobeny) v Anglii. Skončila také debata o možném autorovi hudebního doprovodu, která rozhodovala mezi dvěma jmény – Starwarsovský veterán John Williams či Abramsův dvorní skladatel Giacchino? Podle posledních Abramsových vyjádření byla volba jasná a v nejbližších letech se k notičkám Hvězdných válek nedostane nikdo jiný než páně Williams.

Mutantí novinky

Jojo, X-men: The Days of Future Past se pomalu stávájí nejočekávanějším hitem nejbližších let. Bryan Singer tweetuje první obrázky, obsazení bobtná a já mám to potěšení vám oznámit, že v závěrečných titulkách budete moci spatřit jména i Halle Berry (Storm) a především Hugha Jackmana. Bez Wolverinea by to ani nebylo ono.

Jak se mají v Marvelu?

V Marvelu se mají dobře, Iron Man 3 bude trhák, nejpravděpodobnější letošní titul s nadějí sáhnout si na miliardovou hranici tržeb. Navíc se pod jejich ochranná křídla vrátila práva na Ghost Ridera, Bladea či Daredevila. Přesto „ti chlapíci od komiksů“ neusínají na vavřínech a plánují, vyvíjejí, pracují ostošest. Joss Whedon připravuje Avengers 2 a šušká se o možném nárůstu počtu členů supertýmu o potomky X-mení nemesis Magneta, sourozence Scarlet Witch (spousta kouzelných schopností, mimo jiné hra s pravděpodobností) a Quicksilvera (superrychlost). Marvelovské univerzum bude rozšířeno i o Ant Mana, jehož připravuje Edgar Wright. V současné době je jeho scénář upravován do takové podoby, aby co nejlépe padnul do již rozjetého světa.

Foto týdne: Zombíci. Kam se podíváš. Ve Světové válce Z lidstvu a Bradu Pittovi hodně znepříjemní život.

Krátké zprávy:

K připravované novince Christophera Nolana Interstellar by se mohla připojit i Jessica Chastain. Potvrzená je účast Michaela Cainea. Nečekaně.

Adaptace úspěšné videohry Gears of War je v plánování. Opět.

Tim Burton měl natočit Pinocchia s Robertem Downeym Jr. Nenatočí, a Bob by rád nalezl režisérskou náhradu v Benu Stillerovi, s nímž se potkal v Tropické bouři.

Pamatujete loňskou atmosférickou duchařinu Žena v černém? Již se pracuje na sequelu, momentálně probíhá casting. Ponese podtitul Angel of Death.

Vznik Pýchy, předsudku a zombie je snad ještě zdlouhavější než původní román Jane Austenové. Začíná se od začátku, hlavní roli by měla hrát Lily Colins.

Ve sci-fi Passengers by spolu s Keanem Reevesem měla skrz Vesmír cestovat Reese Witherspoon. Pravá blondýna s neznámem jistě zatočí.

Trailerovaná:

Je mi fuk, že to není plnohodnotný trailer, když je to Enderova hra.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď