Filmový bulvár

Ďábel a Hollywood nikdy nespí. Díky druhému jmenovanému se tak na síti každý den objevují nové a nové informace, zprávy a drby o tom, co, kdo, kdy, kde, s kým a za kolik… natočí.

filmbulvar

Deadpool bude!

Fanoušci držkatého žoldáka, extra-frikulín-cynika Deadpoola, si můžou zavýskat radostí. Dočkáme se jej totiž na filmovém plátně! A víte, kdo je tuhle skvělou zprávu zodpovědný? Právě fanoušci!

Z vyjádření herce Ryana Reynoldse vyplývá, že se studio 20th Century Fox rozhodlo odklepnout Deadpoolovi zelenou poté, co na sociálních sítích ohromně zaválelo testovací video, ve kterém si tvůrci oblíbenou komiksovou postavu osahávají a rozhodně na to nejdou špatně. Třeba tak, jako režisér Gavin Hood v X-Men Origins: Wolverine, kde z Deadpoola udělal naprostého kreténa. Nevinně v tom nebyl ani Reynolds, který i tehdy antihrdinu ztvárnil. Ale pokud na druhý pokus zaúřaduje, jak bychom rádi (a jak slibuje ono testovací video), s chutí mu tenhle hřích smažeme.

A tady ono testovací video:

Camelotí franšíza

Warner Bros potřebuje další úspěšné značky. Potter dokouzlil, ale připravuje se jeho třídílný spin-off Fantastická zvířata a kde je najít. Nolanův Batman také skončil, ač se brzy připojí po bok Supermanovi. A Piráti z Karibiku sice táhnou, ale naposledy – a že už je to nějaký ten pátek – při nich mnozí skřípali zuby.

Další takovou značkou mají být Rytíři kulatého stolu. Artuš, Lancelot, Guinevere, Merlin, Percival, Morgana… ti všichni a mnozí další znovuožijí pod režijním dohledem Guye Ritchieho. Premiéra úvodní části plánované šestidílné série je předběžně stanovena na 22. červenec 2016, a proto je třeba už začít s pracemi. Ritchie prozatím vybírá herce: krále Artuše by si měl zahrát Charlie Hunman (Sons of Anarchy, Pacific Rim), Guineveru půvabná Astrid Berges-Frisbey (Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna, Výchozí bod – recenze brzy) a sira Bedivera Idris Elba (Pacific Rim, Prometheus).

Krátké zprávy:

Navzdory svým „kvalitám“ má Labyrint: Útěk kasovní úspěch. Což znamená, že se již připravuje pokračování.

Stan Lee lišácky „prozradil“, jaké je jeho oblíbené marvelovské cameo. Prý to v Avengers: Age of Ultron, které uvidíme příští rok.

Je to oficiální, Marvel přivede na plátna kin i Doctora Strange. Režírovat bude Scott Derrickson (Sinister)

Trailerovaná:

Tim Burton – Big Eyes. Sice to není fantastika, ale je to Burton. A ten je náš.

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď