Úvodník

Tak slibované vylepšení je už na světě. Přineslo Vám nejen seznam nejnovějších článků, ale i denní zpravodajství, kam můžete přispívat i Vy! Podrobnosti si můžete přečíst v nejstarší zprávě. Bezesporu výhodou pro čtenáře……

Tak slibované vylepšení je už na světě. Přineslo Vám nejen seznam nejnovějších článků, ale i denní zpravodajství, kam můžete přispívat i Vy! Podrobnosti si můžete přečíst v nejstarší zprávě. Bezesporu výhodou pro čtenáře Fantasy Planet je i malá reklama, kterou si k nám mohou zadat vydavatelství. Reklama je na knižní novinku, kterou vydavatelsví tímto způsobem představí úryvkem a obálkou. Mám od nejmenovaného vydavatelství slíbeno, že poskytne úryvek z nejnovějšího románu Terryho Goodkinda, který vyjde v dubnu příštího roku. Uvidíme, zda bude slib splněn, každopádně já se už moc těším.

Možná, že se opakuji, ale nyní připravujeme ještě jedno malé vylepšení, které pomůže lepší orientaci v rubrikách. Reagujeme tak na zprávy, že systém je prý nepřehledný, co se týče odlišení recenzí od jiných článků. S tím se nyní vypořádáme. Chtěl bych ovšem upozornit, že pokud hledáte nějaký konkrétní článek/recenzi, není nic jednoduššího než nechat si ho najít fultextovým vyhledavačem v levém sloupci, který bez problémů a spolehlivě funguje a najde Vám jakékoli slovo obsažené ve všech příspěvcích v redakčním systému.

Poslední dnešní informace se týká Spisovatelské sekce, kde budou smazány některé zbytečné grafické prvky (např zastaralá navigační lišta) v zájmu zrychlení stránek. Jistě to všichni čtenáři s pomalým připojením ocení.
Děkuji za pozornost

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď