Úvodník

Během února se konečně začaly množit na Fantasy Planet i povidky, což mě osobně velmi těší. Vedle mého skromného příspěvku jsme se dočkali dvou krátkých fantasy povídek „Setkání“ a „Krysa“. Ovšem……

Během února se konečně začaly množit na Fantasy Planet i povidky, což mě osobně velmi těší. Vedle mého skromného příspěvku jsme se dočkali dvou krátkých fantasy povídek „Setkání“ a „Krysa“. Ovšem trochu delší povídka (než jsou ty předešlé) od Jardy Faltuse mě opravdu dostala. „Strach do morcu kostí“ je povídkou ve stylu P.W.Lecha a A. Sapkowského a nenašel jsem na ní téměř nic, co bych jí mohl vytknout. A to je co říct, protože jsem od přírody člověk hnidopišský (fuj, to je slovo). Já už teď vím, že se brzy na Fantasy Planet dočkáme dalších (nejen Jardových) povídek a to je jedině dobře. A tak bych rád tímto podnítil snahu i u Vás, čtenářů. Nebojte se nám zasílat Vaše výtvory, nikdo Vám za ně hlavu rozhodně neutrhne a to nemluvím o možnosti publikovat na FP pod pseudonymem.

POZOR!

Sháníme redaktory pro rubriku HRY – dostáváme hry přímo od distributora – tedy máte možnost si zahrát kvalitní fantasy, scifi a horror hry zadarmo – jen je pak třeba napsat recenzi! Zájemci pište sem.

Velké překvapení nejen pro čtenáře FP, ale i zákazníky e-knihkupectví MORDOR, přišlo právě dnes v podobě virtuálního platidla – GROŠŮ. Jak celý systém funguje si můžete přečíst ve článku „Nové změny na FP k 22.2.2001“. Tímto systémem, který od Vás nepožaduje žádnou snahu ani aktivitu navíc, si můžete přijít lehko ke knize, což je docela hezký dárek, nemyslíte? A pokud se i vy aktivně zapojíte, bude to pro Vás ještě výhodnější. Všechny podrobnosti se dozvíte ve zmiňovaném článku.

Jak jsem sliboval v minulém úvodníku, přibyla v sekci spisovatelů nová stránka. Je o Guy Gavrielu Kayovi a již nyní je celkem obsáhlá (ne že bych se chtěl nějak vychvalovat :-)). Další spisovatele však uvítáme na Fantasy Planet až za nějaký čas. Na druhou stranu již někteří redaktoři na textech pro tyto stránky pracují a jistě je nač se těšit.

Přeji Vám příjemnou zábavu…

Sdílet...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Zveřejnit odpověď